Pretraži

Misterija, ubistvo, ljubav i opasnosti: Nova tinejdž serija „A Good Girl’s Guide to Murder“ stiže na Netfliks i ima sve predispozicije da postane hit

Popcorn
0
Foto: Printscreen/Youtube; Netflix

A Good Girl’s Guide to Murder je nova tinejdž serija koja se od 1. avgusta emituje na Netfliksu, a koja preti da postane pravi hit i oduševi mnogobrojnu publiku.

Ema Majers koju je publika upoznala u popularnoj tinejdž seriji “ Wednesday“ gde igra Enid Sinclair, vukodlaka sa kojim Wednesday Adams deli sobu, pojavljuje se kao pametna i odlučna Pip Fitz-Amobi u „A Good Girl’s Guide to Murder“, adaptaciji izuzetno uspešnog misterioznog romana Holi Džekso.

U šest epizoda, koje je adaptirala Popi Kogan, a režirala Doli Vels ona se pojavljuje u glavnoj ulozi. Naime, nova serija prati 17-godišnju Pip dok istražuje ubistvo učenika srednje škole koje se desilo pre pet godina.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Myers (@ememyers)

„Oduševljena sam zbog ove serije i igranje Pip je bio san“ rekla je Majers za „Tudum“.

„Bez obzira na to da li ste pročitali knjigu ili ne, „A Good Girl’s Guide to Murder“ je iskustvo u svakom smislu. Mislim da će se ljudima zaista dopasti.“

Serija, koju je naručio BBC i koju je producirala „Moonage Pictures“ u koprodukciji sa „ZDFneo i Netflixom“, prvobitno je emitovana u Velikoj Britaniji i Irskoj, a od 1. avgusta je dostupna je na „Netfliks“ platformi.

“A Good Girl’s Guide to Murder” dešava se pet godina nakon što je ubistvo-samoubistvo potreslo grad Little Kilton. Popularna srednjoškolka Andi Bel, koju tumači India Litl Dejvis navodno je ubijena od strane svog dečka, Sejla Singa, koji je zatim izvršio samoubistvo.

Ovo je priča u koju svi veruju, uključujući i policiju. Slučaj je zatvoren, međutim, Pip, sada i sama srednjoškolka, primećuje da ovo strašno ubistvo još uvek ima uticaj na njen rodni grad i smatra da postoji više u priči. Pip započinje sopstvenu istragu kako bi istražila slučaj za svoj završni projekat, odlučna da razjasni misteriju. Ako Sal nije bio kriv, to znači da je pravi ubica još uvek na slobodi, a Pip je ta koja bi mogla biti u opasnosti.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Myers (@ememyers)

Ova serija koja već preti da osvoji mnogobrojnu publiku se temelji na popularnoj trilogiji romana britanske autorke Holi Džekson. „A Good Girl’s Guide to Murder“ je prva knjiga u seriji mladih detektivskih romana, koja je postala bestseler New York Timesa, a prodata je u milion primeraka širom sveta.

Premijera popularne knjige bila je 2019. godine, a usledili su „Good Girl“, „Bad Blood 2020.“ i „As Good as Dead 2021“.

Džekson, je jednom prilikom istakla kako je „izuzetno uzbuđena“ što je „A Good Girl’s Guide to Murder“ dostupna na Netflixu.

„Nadam se da će gledaoci uživati u otkrivanju (ili ponovnom otkrivanju) svih tajni i laži našeg malog engleskog grada — Little Kilton,“ istakla je autorka za „Tudum“.

„Gledaoci mogu očekivati smešne trenutke iz tinejdžerskog života, ali i sve uzbudljive preokrete koje biste pronašli u najmračnijim trilera. Tu će se pronaći potresni trenuci, suze, iznenađenja, romantični momenti s Pipom i Ravijem, gledanja iza jastučića, psovanja mog imena… budite spremni na sve kada A Good Girl’s Guide to Murder stigne na vaše ekrane kasnije ove godine“, rekla je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn