Pretraži

Luna Đogani otkrila koje 3 Netflixove serije su je oduševile: Ova hit ostvarenja NE SMETE da propustite

Popcorn
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Luna Đogani izdvojila je svoje favorite kada su Netflix serije u pitanju i podelila listu sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Netflix važi za jednu od najpopularnijih striming platformi kada su serije i filmovi u pitanju, a sada je naša popularna influenserka Luna Đogani podelila listu koja se sastoji od 3 serije u kojim je uživala.

Kako je sama istakla, Netflix predstavlja njeno opuštanje nakon dana ispunjenog vođenjem domaćinstva, poslom i brigom oko dece, te je sada otkrila koja hit izdanja su je osvojila u prethodnom periodu.

1.“A Good Girl’s Guide to Murder“

Ova kratka serija ima svega 6 epizoda i rađena je po istoimenom bestseleru romanu. Pripada triler žanru i već nedeljama se nalazi na Netflixovoj listi najgledanijih. Nova serija, koju je adaptirala Popi Kogan, a režirala Doli Vels, prati 17-godišnju Pip dok istražuje ubistvo učenika srednje škole koje se desilo pre pet godina.

“A Good Girl’s Guide to Murder” dešava se pet godina nakon što je ubistvo-samoubistvo potreslo grad Little Kilton. Popularna srednjoškolka Endi Bel navodno je ubijena od strane svog dečka, Sala Singa, koji je zatim izvršio samoubistvo.

Ovo je priča u koju svi veruju, uključujući i policiju. Slučaj je zatvoren, međutim, Pip, sada i sama srednjoškolka, primećuje da ovo strašno ubistvo još uvek ima uticaj na njen rodni grad i smatra da postoji više u priči. Ona započinje sopstvenu istragu kako bi istražila slučaj za svoj završni projekat, odlučna da razjasni misteriju. Ako Sal nije bio kriv, to znači da je pravi ubica još uvek na slobodi, a Pip je ta koja bi mogla biti u opasnosti.

Luna je ovu seriju ocenila ocenom 10/10 i dodala: „Misterija do kraja, obožavam.“

2.“Emily in Paris“

Serija „Emily in Paris“ vratila se na Netflix s četvrtom sezonom, a nestrpljivi obožavaoci odmah su odgledali prvih pet epizoda, dok će preostalih pet biti dostupne za gledanje od 12. septembra.

Komplikovani romantični odnosi Emili (koju glumi Lili Kolins) i dalje igraju važnu ulogu u seriji, uključujući njen neugodni ljubavni trougao.

Iako četvrta sezona nije naišla na toliko pozitivne kritike gledalaca, Luna je očigledno oduševljena ovim ostvarenjem, te je preporučila svojim pratiocima da pogledaju i prve tri sezone, a tek onda da nastave sa četvrtom.

„Serija za uživanje, 100/10. Emili je već 4. sezona, tako da prvo odgledajte prve 3.“

3.“The Surrogacy“

Ova serija za sada ima samo jednu sezonu od 23 epizode, a vrlo brzo će vas uvući u mrežu laži i korupcije jedne moćne porodice.

Radnja je smeštena u Meksiko Siti 2004. godine. Surogat majčinstvo je i dalje ilegalno u Meksiku — ali to neće zaustaviti uticajnu i korumpiranu porodicu da pronađe svoju „savršenu“ bebu. Mlada žena po imenu Jeni postaje surogat majka za Juliju i njenog muža Karlosa, naslednika moćne kompanije Huizar Pharmaceuticals. Jeni nije planirala da postane surogat, ali joj očajnički treba novac kako bi spasila svog oca.

Mesecima kasnije, nakon porođaja, Jeni se budi na javnom trgu sa bebom u naručju. Njih dvoje su napušteni jer beba nije bila dovoljno „savršena“ za matrijarha porodice, Noru. Kada Jeni shvati šta se dogodilo, preti da će pokrenuti pravni postupak i biva uvučena u laži i korupciju porodice Huizar.

Luna je ovoj seriji dala ocenu 9/10 i dodala: „Dobra je, teška i ima 23 epizode, poučne.“

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn