Pretraži

Kultna serija „The Office“ izgledala bi POTPUNO drugačije: Otkrivene tajne sa snimanja, evo kome je glavna uloga prvobitno bila ponuđena

Popcorn
0
Foto: Youtube printscreen/The Office

Devet sezona kultne serije „The Office“, emitovanih u periodu od 2005. do 2013. godine osvojile su milione gledalaca širom sveta, a fanovi popularnog sitkoma i danas rado iznova prate urnebesne situacije Majkla Skota i njegovih kolega.

Glavna uloga Majkla Skota u populanom sitkomu pripala je Stivu Karelu, međutim, tek sada, mnogo godina nakon završetka poslednje sezone, isplivale su nepoznate informacije vezane za snimanje ovog planetarno popularnog ostvarenja.

Naime, malo je poznato da je uloga Majkla Skota, pre nego što je dodeljena Stivu Karelu, prvobitno ponuđena trojici glumaca – Filipu Simoru Hofmanu, Polu Đamatiju i Bobu Odenkirku.

Kako navodi IndieWire, Hofman i Đamati odbili su ulogu, a Odenkirk nije uspeo da impresionira producente, zbog čega su se na kraju ipak odlučili za Karela.

Odenkirk, zvezda hit-serije „Better Call Saul“, nedavno je gostovao u podcastu „Office Ladies“ koji vode Džena Fišer i Anđela Kinsi, Karelove koleginice sa seta, a glumac je tom prilikom otkrio zašto nije uspeo da dobije glavnu ulogu u seriji The Office.

Stiv Karel u ulozi Majkla Skota u seriji „The Office“, Foto: Youtube printscreen/The Office

„Ja sam, na neki čudan način, prilično ozbiljan za osobu koja se bavi komedijama“, objasnio je Odenkirk.

„Neočekivano sam ozbiljan… Mislim da je to jedan od razloga zašto je Stiv Karel bolji i zašto je on dobio ulogu.“

Iako je bio previše ozbiljan za ulogu Majkla Skota, Odenkirk je rekao da mu je ta karakteristika pomogla kada je bio na audicijama za dramske serije poput „Better Call Saul“.

„Mislim da su postojale i druge uloge za koje sam bio razmatran, ali ih je dobio Stiv i to je zato što je on jednostavno zabavniji“, objasnio je Odenkirk.

„Mislim da sa sobom donosim previše iskrene ozbiljnosti i to je jednostavno to. Znate, ne delujem vam uverljivo kao jednostavan lik. Sve vreme u meni tražite nekakvu tamu i to je odlično u dramama. Tamo je to plus, ali u komedijama nije.“

Premda nije glumio Majkla Skota, Odenkirk je imao gostujuću ulogu u seriji „The Office“. Pojavio se u jednoj epizodi devete sezone, nazvanoj „Moving On“, u kojoj je glumio šefa iz agencije za prodaju nekretnina, koji je karakterno identičan Skotu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn