Pretraži

Jedan od najpopularnijih tinejdž filmova dobija svoj nastavak! Glumci originalne postave potvrdili da postoji scenario

Popcorn
0
Foto: Youtube printscreen/Movieclips

Vreme je da se vratimo u prošlost kada su tinejdž filmovi bili na vrhuncu popularnosti, jer se po svemudeći priprema nastavak megapopularnog ostvarenja „John Tucker Must Die“.

Prema rečima Sofije Buš, Ariel Kebl i Džesi Metkalf – troje glumaca iz originalnog filma – napisan je scenario za nastavak, gotovo 18 godina nakon što je prvi film debitovao u bioskopima.

Tokom nedavnog panela na čikaškom fan-expo-u, trio glumaca se osvrnuo na glasine i nade u nastavak, a tom prilikom je 45-godišnja bivša zvezda serije „Očajne domaćice“ , Džesi, otkrio da je novi film u ranoj fazi.

„Čuo sam glasine o ovom scenariju, dakle postoji scenario“, rekao je Metkalf fanovima u videu objavljenom na TikToku. „Navodno je sjajan.“

Dodao je da, iako nije pročitao scenario, bi „svakako voleo biti deo toga“.

Originalni film je objavljen 2006. godine i pored ovog trojca u njemu su glumili Ašanti, Pen Badžli i Britani Snou. Film prati tri tinejdžerke – Heder (Ašanti), Bet (Buš) i Keri (Kebl) – koje otkrivaju da su sve u vezi sa istim momkom, Džonom Takerom (Metkalf).

Kako bi mu se osvetile, tri tinejdžerke udružuju se sa novom devojkom u školi, Kejt (Snou), kako bi ga javno osramotile zbog preljube. Bedžli igra Skota Taker, štrebera i simpatičnog brata lika kojeg igra Metkalf.

Ova tinejdž komedija osvojila je gledaoce pre gotovo 18 godina radnjom, dešavanjima, komičnim situacija i dramama koje su obavezne u svakom životu tinejdžera.

Nakon što je Metkalf potvrdio prisutnima u nedelju da zaista postoje planovi da se ponovo okupi glumačka ekipa za još jedan film, Kebl se uključila i podelila da je pročitala scenario i da „u njemu učestvuju svi iz originalne postave“.

Dodala je da bi Metkalfov lukavi lik „možda dobio priliku da se promeni“, i da bi to moglo biti „veoma uzbudljivo“.

U komentarima ispod videa, stotine uzbuđenih gledalaca su podelili svoje oduševljenje vestima i svoju nadu da će nastavak biti odobren i da će se vratiti svi originalni članovi postave.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn