Pretraži

IZAŠAO JE TREJLER ZA „PEAKY BLINDERS“: Šta čeka omiljenu bandu u poslednjoj sezoni?

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/ Doctor Faustus

Trejler je prožet dramom, pucnjavom, tučom i vatrom, a u jednoj sceni čuje se i kako Tom Šelbi, kog igra Silijan Marfi, potvrđuje da je zaista u pitanju kraj serije.

– Ovo će zaista biti kraj – nagoveštava on u trejleru.

Photo: Instagram/ peakyblindersofficial

Photo: Instagram/ peakyblindersofficial


Ujedno, pre skoro godinu dana, najavljeno je da će šesta sezona označiti kraj sage, ali, usled situacije sa koronavirusom, ona je više puta odlagana.

Keator serije Stiven Najt rekao je da se u šestoj sezoni "porodica Šelbi nalazi u ekstremnoj opasnosti i da ulozi nikada nisu bili veći".



– Verujemo da će ovo biti najbolja serija od svih i sigurni smo da će se dopasti našim fanovima – rekao je on i dodao:

– Dok se serija bliži kraju, priča će se nastaviti u drugom obliku – dodao je on i aludirao na spekulacije o nastavku serije, koji bi, prema nagađanjima, trebalo da bude u formi filma.

Inače, Helen Mekroki, koja igra lik Poli, preminula je u aprilu 2021. godinepa još uvek nije poznato da li će njen lik preuzeti neko drugi u šestoj sezoni ili će biti uklonjen iz novih epizoda.

Još uvek se ne zna da li će poslednja epizoda biti emitovana na BBC-ju ili će biti dostupna na striming platformi Netfliks, a premijera prve epizode očekuje se tokom proleća ili leta ove godine.

Podsećamo, serija je najpre debitovala na Bi-Bi-Siju u septembru 2013. godine, a zatim stigla u Sjedinjene Američke Države preko Netflix-a godinu dana kasnije.

Ova britanska periodična drama prati ozloglašenu bandu u Birmingemu, Engleskoj, koju predvodi žestoki Tomi Šelbi (Silijan Marfi), šef kriminala koji se kreće gore u svetu bez obzira na cenu.

Trejler za šestu sezonu možete pogledati sipod:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn