Pretraži

INTERNET MESECIMA BRUJI O OVOM FILMU: Evo kada najiščekivanija ljubavna komedija stiže na Netflix!

Popcorn
0
sidni svini, glen povel
Foto: Youtube printscreen/Sony Pictures Entertainment

O novoj romantičnoj komediji, „Bilo ko osim tebe“, u kojoj glavne uloge tumače Sidni Svini i Glen Povel, društvene mreže ne prestaju da bruje već mesecima. 

Još od samog kastinga za glavne uloge, a potom i početka snimanja, Sidni i Glen su pod budnim okom javnosti. O njihovom odnosu se naširoko polemiše i dok mnogi sumnjaju da se radi o marketinškom triku zarad promocije filma, drugi su ubeđeni da se između glavnih likova zaista javila prava hemija.

Bilo tačno ili ne, zahvaljujući ovakvom njihovom odnosu, „Bilo ko osim tebe“ je definitivno jedna od najišekivanijih romantičnih komedija svih vremena.

Film prati priču o Bei i Benu koji se nađu na sastanku zbog koga pomisle da bi mogli biti zauvek zajedno. Međutim, kada njihov odnos zahladni oni se rastanu. Sudbina ih ponovo spoji kada budu prinuđeni da se pretvaraju da su par na jednom venčanju u Australiji. Da li će se ova šarada pretvoriti u realnu povezanost?

Komedija je počela sa premijernim prikazivanjem u bioskopima širom Amerike 22. decembra ove godine, a mnogi se pitaju kada će se naći na Netflixu.

Što se Netflixa u Sjedinjenim Državama tiče, svi novi filmovi stižu na ovu striming plaformu tačno ili oko 120 dana nakon zvanične premijere u bioskopima, što znači da će državljani Amerike imati priliku da ovaj film pogledaju krajem aprila 2024. godine.

Što se tiče ostalih zemalja širom sveta, dolazak ovog filma zavisi od dogovora Netflixa i Sonija koji je drugačiji za svaku državu. S obzirom na to „Bilo ko osim tebe“ će stizati na striming platformu u talasima.

Pojedine evropske zemlje će ovu romantičnu komediju moći da pogledaju u nekom trenutku u toku 2024. godine, dok će gledaoci iz Ujedinjenog Kraljevstva film pogledati tek u oktobru 2025. godine! Što se tiče preostalih zemalja koji čekaju na premijeru, film će u sve zemlje stići u roku od 2 do 3 godine.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn