Pretraži

Danijel Krejg se oprostio od uloge Džejmsa Bonda: Evo zbog čega neće više igrati agenta 007

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/Rapid Trailer

Slavni glumac Danijel Krejg (51) potvrdio je da napušta film o čuvenom tajnom agentu 007, Džejmsu Bondu.

——————– Sponsored ——————–


Krejg je otkrio da je želeo da odustane od uloge špijuna 007 nakon što se pitao može li njegovo telo da izdrži snimanje novog ostvarenja "No Time to Die".

Glumac je ranije zadobio brojne povrede povrede snimajući "Džejmsa Bonda".

Tokom scene borbe sa Dejvom Bautistom polomio je koleno zbog čega je morao da ide na operaciju.

– Završio sam taj film sa slomljenom nogom. Morao sam da se zapitam: Da li sam fizički sposoban za još jednu? – izjavio je on za "Entertainment Weekly".

Holivudski zavodnik je bio zainteresovan za rolu u filmu "No Time To Die", ali se ponovo povredio. U pitanju je bio zglob na nozi.



– Trčao sam niz pristanište, bilo je vlažno, kliznuo sam i pao, a gležanj mi je pukao. Nažalost, i ranije sam bio u istoj situaciji i znam osećaj pucanja tetive – objasnio je on za strane medije.

Glumcu je bila potrebna operacija i dobio je upozorenje od lekara da će mu trebati 10 nedelja da se oporavi. Čuveni Džejms Bond se vratio na posao nakon samo dve nedelje.

– Pomislio sam, imam li ja snage da ponovo snimam Bonda. Ali, imao sam lekara koji mi je rekao 'operiši ovo sad i za deset nedelja ćeš trčati' ja sam ga poslušao – za dve nedelje sam ponovo bio na setu, za deset ponovo skakao i bacao se kao idiot – rekao je Danijel Krejg, piše "Metro".

Glumac je bio presrećan zbog toga što je uspeo da izdrži sve setove, ali je na kraju saopštio svoju konačnu odluku.

– Ovo je bila prava odluka. Presrećan sam što sam dobio priliku da se vratim i u ovom filmu. Dali smo sve od sebe, ovo je najbolje što smo mogli da uradimo. Ovo je moja poslednja avantura u ulozi Džejmsa Bonda. Ne vraćam se – izjavio je on.

Pogledajte trejler za novog Džejmsa Bonda:

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn