Pretraži

Pokušao da joj priđe, ona ga spustila: Čoda progovorio o neprijatnom iskustvu sa poznatom srpskom influenserkom (VIDEO)

News
1
Foto:Printscreen/Instagram:choda19a

Jutjuber Čoda ispričao je u toku svog lajv prenosa pojedine doogdovštine iz života, a tom prilikom prisetio se i trenutka kada je pokušao da priđe influenserki Anastasiji Grujić, međutim to se nije završilo onako kako je on planirao.

Čoda je od samog pojavljivanja u javnosti bio jedan od omiljenih jutjubera omladine zajedno sa Bakom Prasetom koji mu je inače i najbilji prijtelj. Danilo neretko snima za svoj kanal razne humane gestove kojima pomaže ljudima koji su ugroženi, tako što im plaća račune ili daje novac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danilo Coda Badnjar (@choda19a)

Čoda često priča i o zanimljivim događajima iz svog života, te se ovog puta prisetio kako je pokušao da priđe influenserki Anastasiji Grujić, međutim, ona ga je odbila.

@perunclipit Anastasija Grujić ispalila Chodu na max 😂 #choda #choda19a #chodaclips #udjiuvodu #delfinarija #delfinarija🐬 #npc #bakaprase #bakapraseflex #bakapraseofficial #anjablaa #npc #viral #fyp #fyy #fy #foryoupage #foryou #fypシ #stankella #perunclipit #anastasijagrujic ♬ original sound – perun

“Tu njoj prilazim da bacim neki rizz ovo ono i ja prilazim sa pričom, mi sleteli avionom i ja bacam tu priču kao “E šta ćeš da radiš večeras?“ ona kao idemo svi zajedno u lobi dođi i ti, i ja rekao okej idemo u lobi, hotel, zezanje, razumete svi se nalazimo. Ja došao u sobu naparfemisao se i silazim ja dole u lobi i sad dole u lobiju bleje Sandi Pego, Lay Z, Anastasija Grujić i bilo je tu još par influensera. Sad, mi jutjuberi zajedno i pričamo nešto, Lay Z se savršeno namestio i pitao me “Je l znaš koliko je sati?“ i ja bacim Anastasiji Grujić rizz i kažem „18.000 evra“ i ona kaže „džaba kad ga ti nisi kupio“. Ja pao u depresiju, bukvalno sam bio u fazonu: “Je l moguće da mi je Baka Prase to uradio?“, ispričao je Čoda u videu.

Sat o kojem je pričao u ovom video klipu Čoda je dobio od Bake na poklon, kao i još nekoliko njegovih prijatelja za koje je Baka smatrao da zaslužuju tako veliki poklon, jer su tu sve vreme uz njega.

Povodom ove priče Anastasija s ejoš uvek nije oglašavala, ali je bilo veoma simpatično sa Danilove strane što je odlučio javno da priča o tom događaju.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News