Pretraži

„Nikome ne odgovara da se klupko odmota“: Marko Miljković u prvoj izjavi nakon incidenta otkrio brojne detalje, pa priznao kako je Luna podnela sve

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pre nedelju dana veliku prašinu u javnosti podigao je sukob koji je Marko Miljković imao sa komšijama, a sada se po prvi put i on oglasio na ovu temu.

Sve je počelo kada je đubre sa komšijske terase završilo na terasi Miljkovića, na šta se Marko i požalio, a kada nije dobio odgovarajuću reakciju, on je rešio da uzvrati istom merom i pogodio je komšijsku terasu sa, kako je sam istakao, 60 jaja.

Međutim, komšije su odlučile da prijave Marka policiji, te je on završio u pritvoru, na zadržavanju u trajanju od 48 sati.

Za to vreme se njegova supruga Luna Đogani nije pojavljivala u javnosti, oglašavala u medijima ili na svojim društvenim mrežama.

Nakon izlaska iz pritvora, Marko je dao kratku izjavu za okupljene medije i između ostalog istakao kako jedino želi da ide kući kod svojih devojčica.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

„Upavo su me pustili, sud radi svoj posao. Tri dana sam u istoj garderobi i sada idem svojim curicama. Mnogo mi nedostaju. Biće vremena za komentarisanje“, rekao je on tom prilikom.

Sada, nakon nedelju dana on je odlučio da se oglasi i objasni zašto se ne oglašava povodom cele situacije. Klip je objavio na svom Jutjub kanalu, na kom on i supruga redovno dele svakodnevicu sa svim njihovim pratiocima.

„Moja dužnost je da vam se obratim. Ja sam pokrenuo ovaj haos, ovu hajku. Sa jedne strane ne mogu ništa da vam kažem, a kada bih rekao polovično, to ne bi ličilo ni na šta. To bi bilo polomljeno, skriveno… Iz tog razloga sam odlučio da ne pričam ništa“, započeo je Marko.

„Ne zameram nikome ništa, sa svih mogućih strana, iako bih mogao. Mislim da ni sa jedne strane, nikome, ne odgovara da se klupko odmotava. Zbog porodice to ne želim, zbog toka istrage i ometanja u suđenju ne želim da se odmotava klupko. Želim da sve ovo stane. Ja ću sada podići ručnu i stati gde sam stao, ne želim da pravim dodatne probleme, zbog moje porodice i zbog toka suđenja. Pustimo sudiju da odluči ko je kriv i zbog čega. Javnost najbolje zna šta se dešava. Ja jedino želim da se izvinim porodici što sam napravio nepromišljene stvari i što sam uradio strahovite gluposti zbog kojih se kajem. Ne želim porodicu ikada više da dovedem u ovu situaciju „, bio je jasan on.

Marko je potom progovorio i o Luni, njenom neoglašavanju za medije, kao i tome kako je ona provodila te dana kada se njihova porodica našla u krizi.

„Apsolutno podržavam moju ženu što se nijednog trenutka nije oglasila niti treba da se oglašava kada su ovakve stvari u pitanju. Ovo su vrlo osetljive teme, ovde niko ne bi trebao da se oglašava, posebno ne moja porodica. Što se tiče Lune, ona bi maksimalno trebala da bude posvećena svojoj deci, da se ne obazire na ovakve stvari, da pravi bilo kakve komentare.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz