Pretraži

SUĐENJE JE BILO NEPRAVEDNO? Amber Herd želi ponovo na sud s Depom

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Law&Crime Network

Glumica je žalbu podnela iz razloga što apsolutno smatra da je suđenje bilo nepravedno, jer kako je rekla, u postupku nisu korišćene njene beleške u kojima je pisala kako ju je tačno Dep zlostavljao.



Naime, pomenuti spisi odbačeni su od strane sudije Penija Askaratea.

U junu je donesena presuda kojom je holivudski glumac dobio 10,35 miliona dolara odštete nakon što je njegov advokatski tim uspešno utvrdio da je članak njegove tadašnje supruge u „Vašington Postu", putem koga je optužila Džonija za porodično nasilje, bio klevetnički. Iako tada Herdova njega nije imenovala u članku, bilo je očito na koga je mislila.

 Ako se odluka ne poništi, ona će stručnjacima i drugim žrtvama zlostavljanja otežati da dokažu navode o zlostavljanju i verovatno ih odvratiti od istupanja – piše tim advokata i dodaje da će ovakva presuda zasigurno imati "jeziv učinak" na druge žene koje žele da progovore o zlostavljanju.

– Ovaj slučaj takođe nikada nije trebalo da ide na ponovno suđenje, jer je drugi sud već zaključio da je glumac zlostavljao Amber u više navrata – napisali su glumičini advokati, aludirajući na presudu Vrhovnog suda Ujedinjenog Kraljevstva.

Međutim, Amber je sada okupila novi tim advokata, koji smatraju da se suđenje koje se održalo u Virdžiniji trebalo da se održi u Kaliforniji – gde je popularni par nekada živeo.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz