Pretraži

„Pazi šta želiš…“: Kim Kardašijan javno zapretila sestri zbog video snimka, Kloi joj odgovorila u svom stilu i nasmejala sve (FOTO)

News
0
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kim Kardašijan je na svom Tviter nalogu podelila događaj od pre 16 iz njihovog rijalitija koji je bio viralan na internetu, a ni njena sestra Kloi nije ostala ravnodušna, pa je svojoj sestri uputila javnu poruku.

Sestre Kardašijan su oduvek bile poznate po svojim ikoničnim izjavama, ali i video snimcima koji neretko završe na internetu. Ovog puta u pitanju je bila jedna od zapamćenih scena iz njihovog proslavljenig rijalitija “Keeping Up With Kardashians“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Na današnji dan pre 16 odigrala se scena gde Kim udara Kloi sa torbom po glavi i to samo zato što su kako ona kaže njene sestre bile ljubomorne na nju, jer je kupila bentlija.

Foto:Printscreen/Instagram:kimkardashian

“Volela bih da ovo pokušaš sada“, napisala je Kloi na Tviteru uz tag @kimkardashian.

Ubrzo je i Kim odgovorila u svom maniru, te tako još jednom pokazala da porodica Kardašijan ne može biti nikada zaboravljena.

“Bebo, pazi šta želiš… Moja torba je danas veća nego pre 16 godina“, odgovorila je Kim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Međutim, Kloi nije delovala uplašeno dok je nagovestila da bi njen alter ego „Klomani“ mogao da se vrati.

„Prokletstvo, volim kad mi ovako pričaš!! Malo si me uzbudila. Volim kad mi praviš iznenađenja, ali zapamti da je Klomani još uvek u ovom telu. Samo sam je morala da uspavam nekoliko godina, ali može biti probuđena“.

Sestre Kardašijan su oduvek bile poznate po ovakvim simpatičnim “svađama“ bile one iscenirane ili ne, ali činejnica je da su oduvek svima bile zanimljive baš zbog toga.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News