Pretraži

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Kanje Vest predstavlja nov album na privatnom događaju u Italiji

News
0
Kanje Vest
Kanje Vest, Screenshot: Youtube/Forbes

Kanje ne prestaje da šokira publiku baš nikada, pa čak ni sada kada je u javnost izašla informacija da organizuje privatan događaj gde će  predstaviti svoj novi album.

Odakle krenuti priču o Kanjeu i dalje ne znamo, ali jedno je sigurno da on ne prestaje da iznenađuje javnost svojim potezima.

Iako je njegova muzika slobodno možemo reći umetničko delo, u poslednje vreme ne prestaje da šokira javnost svojim „ispadima“ tokom boravka u Italiji.

Svakako ovo nije prvi put da on ima takve ispade koji i te kako utiču na njegovu karijeru, pa je čak par puta došao u situaciju da mora javno da se izvinjava zbog stvari koje je rekao.

Ovog puta nije u pitanju nijedan ispad, već njegova ikonična ideja o albumu.

Naime, kako se spekuliše, njegov ceo boravak u Italiji je usko povezan sa njegovim novim albumom koji bi svakog trenutka trebalo da ugleda svetlost dana.

Informacije koje su dospele u javnost nam definitivno pokazuju da on planira da organizuje privatan događaj u Italiji na kom će prikazati svoj novi album publici.

Naravnol uvek postoji jedno ali, a to je da je ovakav potez već jednom napravio, a taj album nisu imali priliku nikada više da čuju ljudi sem tog dana, pa se nadamo da i sada to neće biti slučaj, jer će mnogi fanovi koji ne mogu da prisustvuju tom događaju biti malo tužni.

Za sada se priča kako će datum događaja biti između 20. i 30. oktobra u Italiji i to na stadionu Rcf Arena, tako da je više nego sigurno da će se tu naći par hiljada ljudi.

Sada kada sagledamo sve stvari što se tiču Kanjea možemo da zaključimo da mu je Italija bila potrebna za inspiraciju i za stvaranje, a svi ispadi koji su mu se događali možemo ih sagledati kao “umetničku slobodu stvaranja“.

Do događaja ćemo nažalost biti uskraćeni za ostatak informacija, ali nema sumnje da će i ovaj album biti čista emocija i istinite priče iz njegovog života.

Da li će Kim opet biti tema nekih njegovih pesama ostaje nam da sačekamo izalazak albuma o kojem se priča.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News