Pretraži

„Ovo je sramotno“: Kim Kardašijan prodaje PRLJAVU TORBU za 70.000 dolara, fanovi je optužili da je željna para (FOTO)

News
0
kim kardašijan
Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Najpoznatija rijaliti porodica Kardašijanovi često je u žiži interesovanja zbog njihovog načina života, bogatstva i luksuza u kom uživaju.

Kim Kardašijan, koja je i proslavila ovu porodicu, je bez prestanka predmet komentara na društvenim mrežama i dok joj se jedni dive i poštuju imperiju koju je stvorila, neretko se nađu i oni koji osporavaju njen uspeh.

Pored svog privatnog života, Kim je često predmet komentara i zbog svojih modnih izbora i skupocenih komada koji se mogu videti na njoj. Poznato je da rijaliti zvezda ima nekoliko torbi brenda „Hermes“, koji važi za jedan od najluksuznijih, a vrtoglave cene i proces kroz koji je neophodno proći kako biste postali vlasnik bar jedne njihove torbe je često predmet polemika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Sada je Kim odlučila da proda jednu od tobri ovog brenda na svom sajtu „Kardashian kloset“. Svi članovi porodice na ovom sajtu prodaju garderobu i aksesoare koji im više ne trebaju, a torba popularnog brenda koju je Kim oglasila je izazvala pravu buru na mrežama.

Birkin torba popularnog brenda prodaje se po neverovatnoj ceni od 70.000 dolara, a pripada retkoj seriji i napravljena je od aligatorove kože. Na samom početku opisa navodi se da je torba u „dobrom stanju“, međutim u nastavku je istaknuto da je „došlo do promene boje na drškama i ćoškovima, kao i manjih ogrebotina na metalu“.

Dalje se u oglasu navodi i da torba ne poseduje CITES sertifikat – dokument koji je neophodan ukoliko planirate da putujete sa torbom ili modnim dodacima koji su napravljeni od kože egzotične životinje, što uključuje i aligatora.

Prodaja ove torbe je izazvala lavinu negativnih komentara, a između ostalog fanovi se pitaju da li je Kim zaista očajnički potreban ovaj novac.

„Ozbiljno, koliko je očajna za novcem?“, „Ovo je sramotno. Zašto je ne odnese u Hermes na obnovu, pa je onda proda?“, „70.000 za prljavu torbu, ovi ljudi stvarno nemaju srama“, samo su neki od komenatara, a mnogi su na slikama torbe, koju možete pogledati ovde, primetili da su fleke od lažnog tena koji Kardašijanovi često koriste.

„Fleke su od sprej tena. Vau. Svako ko kupi ovo je idiot. Da li je ovo uopšte pravi original?“, „Ovo je baš prljavo. Ne znam ko je dovoljno lud da potroši ove pare na flekavu, polovnu tašnu.“

Foto: Printscreen/kardashiankloset.com

Ovo nije jedina torba koju je Kim odlučila da proda, te je nedavno nudila još dve Birkin torbe i treću takođe od plave krokodilske kože za koju je tražila 50.000 dolara, kao i nekoliko Luj Viton i Šanel torbi.

Ona je nedavno i pokazala svoju kolekciju torbi, a prošlog jula je viđena u Japanu dok je nosila jednu od najređih Birkin torbi na svetu koja vredi više od 300.000 dolara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News