Pretraži

„OVE PRIHVATAM“: Edita ponovo dobila bukete cveća nakon burne rekcije na romantični gest bivšeg

News
0
Foto: Instagram printscreen/editaaradinovic

Popularna pevačica Edita Aradinović nakon što je tokom nastupa dobila cveće od bišeg dečka, sada je novom objavom na Instagramu sve zaintrigirala.

Edita se trudi da svoj ljubavni život sačuva od javnosti, međutim nedavno je iznenadila izjavom da je raskinula vezu od pet godina. Identitet njenog, sada več bivšeg dečka, je do danas ostao misterija za javnost, a sada smo imali priliku da vidimo da pevačici ovaj raskid nije ni malo teško pao.

Na društvenim mrežama je naime osvanuo klip sa jednog Editinog nastupa, a na njemu se moglo videti da pevačici na bini prilazi devojka koja joj je potom uručila ogroman buket cveća.

Edita
Screenshot: Tiktok/izvestac

Pevačica se potom obratila publici i otkrila ko joj je poslao buket, te jasno stavila do znanja da nema šanse za pomirenjem sa bivšim momkom.

Međutim, ova priča je sada dobila nastavak. Naime, na njenu kućnu adresu stigla su još dva buketa, koja su je dočekala na pragu.

Edita
Screenshot: Instagram/editaaradinovic

Edita je taj prizor zabeležila i objavila na Instagramu, ali je tom prilikom ostala tajnovita i nije otkrila od koga je cveće.

– Ok, ove prihvatam – napisala je Edita i stavila tri tačkice i crveno srce.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News