Pretraži

Od zajedničkih nastupa do najpopularnijeg para svetske javne scene: Ovako je počela ljubavna priča Rijane i Rokija

News
0
rijana
Foto: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rijana i njen izabranik Asap Roki važe za ljubavni par koji privlači mnogo pažnje, a mnogi nisi znali da njihova priča  datira još iz 2012. godine.

Naime, njihova kolaboracija odigrala se pre 12 godina, a neki su već tada primetili da Roki gaji simpatije prema Rijani.

6. septembar 2012. godine: Rijana i Roki – kolaboracija i nastup

@rihsmybiih Risposta a @Laura Beauté Rihanna performs ‘Cockiness’ with Asap Rocky at MTV Video Music Awards in 2012 🥹🫶🏽 #rihanna #asaprocky ♬ Cockiness – NO FUTURE

Njihovo prijateljstvo započelo je kada je pevačica dozvolila reperu da snimi stihove za remiks svoje pesme „Cockiness“, a zatim su je zajedno izveli tokom dodele MTV Video muzičkih nagrada 2012, pokazujući svoju hemiju i tada.

25. septembar 2013. godine: Rijana je glumila u Rokijevom spotu

Life imitates art! Sedam godina pre nego što su zvanično postali par, prijatelji su još jednom dokazali da bi bili prelep par kada su glumili par za muzički spot repera „Fashion Killa“.

Jun 2018. godine: Rijana i Roki su se pojavili zajedno na Paris Fashion Week-u

Dugogodišnji prijatelji su činili upečatljiv i stilizovan par u crno-belim odevnim kombinacijama dok su zajedno sedeli u prvom redu na reviji Louis Vuitton Menswear Spring/Summer 2018 tokom Nedelje mode u Parizu.

2. Decembar 2019. godine: Rijana i Roki su se pojavili prvi put zajedno na crvenom tepihu

@thefashionawards @Rihanna & @A$AP Rocky at The #FashionAwards 2019. The Fashion Awards 2023 presented by @Pandora is taking place on Monday 4th December at the iconic @Royal Albert Hall. Find out more about the event via link in bio. #rihanna #asaprocky #TFA ♬ original sound – Icon.artists

Par je izazvao pravu buru kada su zajedno prošetali crvenim tepihom na Britanskim modnim nagradama. Tokom intervjua koji su vodili GQ i Vogue, Roki je otkrio Rijani da mu je njen autfit te večeri „omiljeni outfit“ od njenih. Ono što malo ljudi zna jeste da je ona dizajnirala Fenty smoking koji je nosio.

Avgust 2020. godine: Rijana i Roki su sarađivali za njen brend “Fenty“

Roki se pridružio Rijaninoj debi kampanji Fenty Skin 2020. To je ponovo izazvalo uzbuđenje na internetu kada su počeli da se pojavljuju u medijima kako bi promovisali kampanju – posebno njihovi video intervjui „Licem u lice“ za GQ i Vogue, u kojima su jedno drugom postavljali brza pitanja koja su varirala od toga kakva im je koža do poslednje stvari koju su kupili za manje od 20 dolara.

Novembar 2020. godine: Potvrđeno je da su Rijana i Roki zajedno

@portalrihannanavy Rihanna e A$AP Rocky na premiere de #WakandaForever ♬ Mega do Goosebumps – Isca Beats

Izvor je potvrdio da su dugogodišnji prijatelji zvanično u vezi, što je obradovalo mnoge njihove fanove.

Maj 2021. godine: Roki je prvi put ispričao javno šta oseća prema Rijani

@byholliem #asaprocky #guccigang ♬ Fashion Killa – A$AP Rocky

Roki je otvoreno pričao o svojoj glavnoj dami u priči na naslovnoj strani GQ-a za jun/jul 2021. godine, nazivajući Rijanu „ljubavlju svog života“ i „onom pravom“.

Opisujući kako je biti u vezi, Roki je rekao: „Mnogo je bolje kada imaš “onu pravu“. Ona vredi verovatno kao milion drugih.“

Nastavio je: „Mislim da kada znaš, znaš. Ona je ta prava.“

Jul 2021. godine: Rijana i Roki su uradili još jednu kolaboraciju

Ovaj mladi par je uhvaćen kako šeta ulicama Njujorka u različitim autfitima za potrebe snimanja, a par meseci kasnije je ozašao i spot koji su snimali.

13. septembar 2021. godine: Rijana i Roki debitovali svojim pojavljivanjem na Met Gali

@enews We already knew #Rihanna and #ASAPRocky were fashion killas, but we found love with their 2021 #MetGala ♬ original sound – Icon.artists

Par je izabrao najveću noć mode za svoj debi na crvenom tepihu. Rijana je stigla u prevelikoj crnoj haljini-kaputu, dok je Roki upotpunio njen izgled sa bojama i šarenim pokrivačem.

31. januar 2022. godine: Rijana je obavestila javnost da očekuje prvo dete sa Asap Rokijem

Rijana je otkrila da je trudna sa Asap Rokijem 31. januara, nakon što su je fotografisali kako pokazuje svoj trudnički stomak u Njujorku.

15. april 2022. godine: Roki je “prevario“ Rijanu sa Aminom Muadi

Društvenim mrežama je krenula da kruži priča kako je Asap Roki prevario Rijanu sa dizajnerkom cipela Aminom Muadi, a sa kojom su i Roki  i Riri sarađivali u prošlosti. Naravno, ovo je bio samo trač, a Amina je javno demantovala ove navode i stavila tačku na sva nagađanja.

20. april 2022. godine: Roki je uhapšen

Asap Roki je uhapšen i zadržan od strane losanđeleske policije 20. aprila 2022. godine, u vezi sa pucnjavom koja se dogodila u novembru 2021. godine.

Roki je optužen za krivično delo napada vatrenim oružjem. Prema sudskim zapisima, kaucija mu je određena u iznosu od 550.000 dolara. Roki je navodno pucao na čoveka nakon svađe. Prema rečima žrtve, Roki je pobegao sa mesta događaja sa još dvojicom muškaraca. Nakon hapšenja, Roki je pušten iz zatvora kasnije tog dana.

19. maj 2022. godine: Rijana se porodila

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Pevačica je na svet donela njihovog prvog sina Rzu.

26. oktobar 2022. godine: Rijana i Roki su došli na premijeru filma “Wakanda forever“

@enews Parents night out. ❤️ #Rihanna & #ASAPRocky got us feeling some type of way at the #BlackPanther 2: #WakandaForever ♬ love on the brain sped up – xxtristanxo

Rijana i Asap Roki prošetali su crvenim tepihom na premijeri Marvelovog filma „Crni panter: Wakanda zauvek“. Singl Rijane, „Lift Me Up“, nalazi se na saundtreku Marvelovog nastavka.

Pevačica je nosila  zelenu haljinu Rick Owensa, koju je upotpunila dugim rukavicama.

12. februar 2023. godine: Rijana i Asap Roki očekuju svoje drugo dete

Tokom svog nastupa na Super Bowl-u Rijana je otkrila svima da je po drugi put trudna što je iznenadilo mnoge, dok je Roki stajao sa strane terena i snimao je sve vreme dok nastupa.

1. maj 2023. godine: Rijana i Roki su došli na Met galu zajedno

Prema tradiciji, Asap i Rijana bili su među poslednjim osobama koje su prošetale crvenim tepihom na Met Gala događaju. Pevačica je pokazala svoj rastući trudnički stomak u beloj haljini brenda Valentino, koju je uparila sa cvetnim plaštom i belim rukavicama inspirisanim Karlom Lagerfeldom.

Roki je nosio suknju i sako, što je mnogima bilo simpatično.

Avgust 2023. godine: Rokijeva i Rijanina druga beba je došla na svet

U avgustu 2023. godine, izvori su potvrdili za PEOPLE da su Rijana i Asap Roki dočekali svoje drugo dete zajedno, sina Riot Rouz Majersa.

„Rijana oseća da je njena porodica sada potpuna“, rekao je izvor za PEOPLE. „To je nešto što je oduvek želela.“

4. januar 2024. godine: Roki je posato zaštitno lice Rijaninog Fenty brenda

@fentybeauty #LuxBalm up in @A$AP Rocky’s palm, new collab with our fave mom @Rihanna 🤝♥️ This juicy, Barbados Cherry-powered lip balm packed with vitamin E + shea butter brings dry lips back to life with instant hydration 👄 It’s slim, slick n easily slips into your pocket, so you can keep it on you wherever you go ☝🏼 Cop it now at @sephora, @sephoracanada, #SephoraxKohls at @Kohl’s + the #fentyskin ♬ original sound – Fenty Beauty

Roki se našao u njenoj reklami za “Fenty Beauty“ labelo i time opčinio internet.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News