Pretraži

Od otmice deteta do krađe nakita i hapšenja: 10 najvećih skandala Lindzi Lohan koji su karijeru nekada omiljene glumice odveli u sunovrat

News
0
Foto: Darla Khazei / INSTAR Images / Profimedia

Poznata glumica uvek je privlačila pažnju svojim ponašanjem, a neke stvari su posebno ostale zapamćene kada je ona u pitanju – ipak, pojedini detalji iz njene prošlosti pali su u zaborav, iako su u periodu njene najveće popularnosti privukli veliku pažnju svetskih medija.

Poznata po ulogama u serijama poput Mean Girls i Freaky Friday, Lindzi Lohan bila je jedna od najpopularnijih mladih glumica u Holivudu tokom početka i sredine 2000-ih. Međutim, istovremeno, Lindzi je postala poznata po izlascima, a kako je njena karijera išla uzlaznom putanjom, tako je rasla i pažnja koju je dobijala od tabloida. Njeni različiti pravni problemi i višestruki boravci u rehabilitacionim centrima široko su dokumentovani.

Danas, Lindzi vodi mirniji život van javnosti. Napravila je višegodišnju pauzu od glume, i iako se vratila na veliki ekran od tada, njene uloge nisu joj donele istu slavu, alli izgleda da joj ide bolje u privatnom životu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Lindzi je prešla dug put od svojih čuvenih dana kao „partijanerka“ u Holivudu, ali evo 10 najvećih skandala zbog kojih je bila u centru pažnje.

10. Dopustila je da se zabavljanje meša s njenim poslom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Lindzi je bila jedna od najvećih „partijanerki“ u Holivudu tokom sredine 2000-ih i početkom 2010-ih. 2006. godine, tokom snimanja filma Georgia Rule, hospitalizovana je zbog onoga što je njen portparol nazvao „iscrpljenošću i pregorevanjem“. Međutim, pismo koje je napisao Džejms G. Robinson, izvršni direktor Morgan Creek Productions-a, kasnije je tvrdilo da je hospitalizacija bila zbog zabavljanja. „Dobro smo upoznati da je tvoje neprestano noćno teško zabavljanje pravi razlog za tvoju navodnu „iscrpljenost“. Odbijamo da prihvatimo lažne izgovore za tvoje ponašanje“, navodi se u pismu.

9. Optužena je za vožnju pod uticajem alkohola

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Lindzi se suočila s različitim pravnim problemima tokom godina, a počelo je 2007. godine kada je optužena za vožnju pod uticajem alkohola, samo nekoliko meseci nakon što je otišla na rehabilitaciju. „Osudili su je da provede jedan dan u zatvoru, obavlja 10 dana društveno korisnog rada i bude tri godine pod nadzorom uslovnog otpusta; da plati kaznu; i da se upiše u program edukacije o alkoholu.“

Međutim, Lindzi je odslužila samo 84 minuta svoje zatvorske kazne pre nego što je puštena zbog „prenatrpanosti“. Nažalost, ovo nije bilo jedino vreme kada je Lindzi završila u pravnim problemima zbog svog problematičnog vozačkog dosijea.

8. Njeni problemi sa zavisnostima

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Lindzi je veoma javno vodila bitku sa zloupotrebom supstanci. Tokom godina bila je u rehabilitaciji nebrojeno puta, neke od njih su bile naložene od strane suda.

Lindzi je priznala pad na testu na narkotike 2010. godine na Tviteru: „Nažalost, zaista sam pala na mom poslednjem testu droge i ako me pitaju, spremna sam da se pojavim pred sudijom Foksom sledeće nedelje kao rezultat toga“, napisala je glumica iz serije Mean Girls. Nakon te tvrdnje na Tviteru, više puta je odlazila u rehabilitacione centre.

7. Otišla je u zatvor zbog krađe nakita

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Iako je imala milione na svom računu, Lindzi je optužena za krađu dizajnerskog nakita. 2011. godine osuđena je na četiri meseca zatvora i 300 sati društveno korisnog rada nakon što je ukrala zlatni lanac iz prodavnice u Los Anđelesu. Lanac je vredeo 2.500 američkih dolara. Incident se desio tri nedelje nakon što je puštena sa rehabilitacije.

6. Odbila je da plati račune

Takođe, 2011. godine otkriveno je da je Lindzi odbila da plati račun od 40.000 dolara vlasniku solarijuma u Las Vegasu, koji tvrdi da je glumica nagomilala dugove za usluge pružene između 2007. i 2009. godine.

5. Izazvala saobraćajnu nezgodu, pa pobegla

Lindzi je ponovo uhapšena 2012. godine nakon što je navodno udarila nekoga automobilom, nakon čega je otišla s mesta događaja. Takođe je uhapšena iste godine nakon što se posvađala s osobom u klubu.

4. Njena lista osvajanja

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

U 2013. godini osvanula je lista za koju se tvrdilo da ju je Lindzi napisala, na kojoj je bilo 36 muškaraca s kojima je navodno spavala, a objavljena je u tabloidima. Na listi su se nalazila poznata lica poput Hita Ledžera, Džejmsa Franka, Adama Levina, Zaka Efrona, Džastina Timberlejka, Kolina Farela, Hoakina Finiksa, Vilmera Valderamea i Džejmija Dornana.

3. Navodno je naredila napad na Barona Hiltona

Lindzi već dugo ima loš odnos s bivšom prijateljicom Paris Hilton i to može imati veze s napadom koji je navodno naredila na mlađeg brata poznate Hiltonke, Barona. Baron je 2013. je teško pretučen od strane Reja Lemoinea na žurki u Majamiju i navodno je Lindzi bila ta koja je organizovala napad nakon što je čula da je Baron uvredio nju.

2. Organizovala je kidnopavanje deteta

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Lindzi je 2018. godine postavila bizarni video na Instagramu koji prikazuje kako prilazi porodici s decom za koju je kameri rekla da su sirijske izbeglice kojima je potrebna pomoć.

U snimku se okrenula porodici i ponudila se da odvede jedno dete natrag u svoj hotel da gledaju film. Dok su pokušavali da odu, Lindzi je pokušala da zagrabi dečaka, pre nego što je majka deteta udarila da oslobodi dete. Mnogi ljudi na internetu nazvali su postupke Lindzi pokušajem otmice.

1. Promena akcenta izazvala pravu buru

U poslednjih nekoliko godina, Lindzin naglasak izazvao je mnogo spekulacija. Počevši od 2016. godine, obožavaoci su primetili da glumica govori drugačije, a sada njen naglasak čini se da oscilira. 2019. godine, Lindzi je rekla da je njen stalno promenjiv naglasak rezultat njenih svetskih putovanja – trenutno Dubai naziva svojim stalnim domom.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News