Pretraži

Obradovao je poklonom koji žene najviše vole: Kaja Ostojić otkrila čime ju je verenik iznenadio, ne krije koliko je zaljubljena (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:kaya_ostojic

Pevačica Katarina Ostojić nedavno se verila, te je tada pokazala i ko je njen novi izabranik, a sada je na svom Instagram profilu podelila poklon koji je dobila od njega.

Tokom svoje dugogodišnje karijere, Kaja se proslavila brojnim hitovima, ali i turbulentnim ljubavnim životom, o kom je uvek otvoreno pričala za javnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Poslednji dečko kog je pevačica predstavila javnosti jeste fudbaler Mateo Pavlović, sa kojim je ljubav trajala 3 godine. Od kraha ove veze, Katarina nije često govorila o privatnom životu, međutim, u septembru prošle godine potvrdila je da je srećna u ljubavi, ali nije otkrila identitet izabranika.

Mediji su došli do saznanja da je njen novi izabranik izvesni Miloš Čujević iz Beograda, a kako mnogi potvrđuju ovaj par i te kako uživa u ljubavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Od kada je otkrila na društvenim mrežama ko je čovek koji je osvojio njeno srce, ona neretko objavljuje i zajedničke fotoografije sa njim, te zbog toga nema sumnje da uživa u novoj ljubavi.

Sada je Kaja na svom Instagram profilu podelila poklon koji je dobila od svog verenika i jednom rečju dala jasan znak koliko joj Marko znači.

Foto:Printscreen/Instagram:kaya_ostojic

Miloš joj je kupio tri ruže koje su napravljene kao mali aranžman, a upakovane su u staklenoj kutiji zbog čega ovaj znak pažnje izgleda i te kako prefinjeno.

“On“, napisala je Kaja uz emotikon crnog srca, što ona često stavlja kada objavljuje fotografije sa njim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Prisetimo se, pevačica je nedavno pričala i o tome da planira venčanje nakon veridbe, ali da će ovog puta sve biti crno.

„Bićemo u crnom i Miloš i ja, dekoracija će biti ista takva, kao i torta… Uostalom, takva nam je bila i veridba. Kada sam se udavala u belom, nije potrajalo, pa verujem da će, ako promenim taj trend, trajati večno.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News