Pretraži

“NUDILI SU MI 10 KAMILA DA OSTANEM“: Sanja Vučić otkrila nepoznate detalje iz života, pa šokirala pričom o ponudi koju je dobila

News
0
Sanja Vučić
Foto:Printscreen/Instagram:sanjalilwolf

Nekadašnja članica grupe Hurricane koja je predstavljala Srbiju na Pesmi Evrovizije, Sanja Vučić, podelila je sa javnošću pojedine detalje iz svog života i šokirala pričom o ponudi koju je njena majka dobila dok su bile na odmoru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Vučić (@sanjalilwolf)

Sanja oduvek važi za jednu od osoba koja voli istočnjačku kulturu, te je zbog toga i upisala arapski jezik, što joj je jedna od velikih ljubavi pored muzike.

Kako nije uspela da upiše muzičku akademiju, ona se odlučila za arapski jezik, jer jako voli jezike, a i istočnjačka kultura je nešto što je inspiriše, što se može videti i čuti po njenim pesmama i spotovima.

Ona je ispričala jednu od anegdota za gde je spomenula da su joj nudili kamile kako bi ostala u Tunisu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Vučić (@sanjalilwolf)

„Arapski sam studirala zato što mi se svidela ta orijentalna istočnjačka kultura. Bilo je sačuvaj Bože kad sam bila sa majkom u Tunisu na odmoru. Kad sam bila 6. razred osnovne škole, neki šeik je nudio 10 kamila da ja ostanem tu, ali nisam zbog toga krenula da studiram arapski jezik, nego jako mi se sviđa ta orijentalna kultura i nakon što sam probala da upišem akademiju muzičku, nisu me primili. I kao šta ću, gde ću, nemam pojma, jezici mi dobro idu inače i krenula sam da učim sama arapski alfabet i da pišem i da čitam, i onda kao ajde i eto“,  rekla je Sanja za “Scandal“.

Kako je navela tom prilikom, fakultet još uvek nije završila, ali ima u planu da to uradi uskoro.

„Upisala sam na budžetu, državni, nisam zavržila, ali završću sigurno“, rekla je Sanja, prenosi „Scandal!“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Vučić (@sanjalilwolf)

Prisetimo se da je Sanja nedavno izbacila novi album, a neke od pesama imaju prizvuke orijentalne muzike, što Sanja i sama priznaje da voli.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News