Pretraži

Nakon razvoda od supruge priznao da je gej: Šumaher otkrio istinu o svom opredeljenju, najnovijom objavom iznenadio svet

News
0
Foto: Instagram printscreen: ralfschumacher_rsc

Bivši vozač Formule 1 i mlađi brat Mihaela Šumahera, Ralf Šumaher šokirao je javnost kada je jednom objavom otkrio istinu o svom seksualnom opredeljenju.

Naime, on je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj dok grli jednog muškarca, posmatra zalazak sunca, a u opisu je napisao:

“Najlepša stvar u životu je kada pored sebe imaš pravog partnera sa kojim možeš da podeliš sve”, istakao je on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ralf Schumacher (@ralfschumacher_rsc)

Ova vest naišla je na oprečne komentare fanove, ali ono što je sigurno jeste da su svi ostali šokirani, naročito zbog činjenice da je bivši vozač Formule 1 četrnaest godina bio u braku sa Korom Šumaher, sa kojom čak ima sina Davida.

Ono što mnogi komentarišu na društvenim mrežama jeste da je Kora sa kojom se Šumaher razveo još 2015. godine, znala njegov emotivni status, što dodatno iznenađuje.

Inače, Kora je nemačka glumica, manekenka, vozač trka i televizijska voditeljka, najpoznatija po tome što je nastupala u nemačkim televizijskim programima zabavnog karaktera.

Ona je ćerka vlasnika benzinske pumpe Gerda Brinkmana. Nakon što je završila školu, nastavila je da studira kao specijalista za komunikacije, a istovremeno je radila i kao model.

Nastavila bi da se pojavljuje na naslovnoj strani nemačkog izdanja GK-a, pre nego što je počela da se bavi trkama. Kora danas ima 47 godina i nalazi se na platformi za odrasle „OnlyFans“, zbog čega je Ralf odlučio da joj zabrani da ima kontakt sa sinom Davidom.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News