Pretraži

NAJAVLJENA JE MET GALA 2024: Otkrivena tema ovogodišnjeg spektakla, a Holivud će biti ODUŠEVLJEN!

News
1
kim kardašijan met gala
Foto: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia

Najglamurzniji događaj godine, Met Gala, svake godine ujedini Holivud u bar jednoj stvari, a to je raskoš!

Svake godine čitavi timovi dizajnera i brendova su zaduženi za stajlinge zvanica koje će se pojaviti na Met Gali, a same pripreme traju čak više od pola godine.

Foto:Printscreen/Youtube:themet
Foto:Printscreen/Youtube:themet

Na samom događaju možemo videti jedinstvene komade koji ne postoje u slobodnoj prodaji i koji su napravljeni samo za svrhu tog događaja.

themet
Foto:Printscreen/Youtube:themet

Pre dve godine Kim Kardašijan je šokirala javnost kada se pojavila u originalnoj haljini koju je nosila Merilin Monro, a zbog te haljine Kim je morala da smrša par kilograma, jer nije bilo dozvoljeno prepravljati muzejski primerak koji je nosila zanosna plavuša u prošlosti.

kim kardašijan met gala
Foto: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia

Koliko god se neki od njih trudili da isprate temu, nekada se dogodi i totalni promašaj, ali Ana Vintur koja je zadužena za ceo događaj to ubrzo i reši na jedan jednostavan način- više ih nikada na pozove na Met Galu.

Jedna od miljenica Met Gale je Rijana, jer svaka njena pojava na tom događaju izazove lavinu komentara, ali se ona prethodnih godina nije pojavljivala sve do 2022. godine kada je crvenim tepihom prošetala  sa svojim partnerom Asap Rokijem.

Očigledno je da se svi poznati jako trude oko ostavljanja dobrog utiska na crvenom tepihu, ali nagrada za najveći trud odlazi porodici Kardašijan-Džener.

One neumorno svake godine se trude da prevaziđu sebe, pa se Kajli čak pojavila u Off White venčanici u čast preminulog osnivača istoimenog brenda Virdžila Abloha.

Prošlogodišnja Met Gala bila je posvećena preminulom dizajneru i osnivaču brenda- Karlu Lagerfeldu, te smo tom prilikom imali priliku da vidimo neke od njegovih kreacija na zvanicama Met Gale.

@stanaustralia Want to know how the #metgala really works? #TheFirstMondayInMay is the doco that takes you behind the scenes. #MetGala2023 #AnnaWintour ♬ original sound – StanAustralia

Ana Vintur urednica američkog Vogua i jedna od zaduženih za izložbe u Muzeju umetnosti Metropoliten je saopštila javnosti da je tema sledeće Met Gale, koja će se održati prve nedelje maja 2024. godine: Uspavana lepotica – Buđenje mode.

Svi učesnici dolazeće Met Gale su dobili jako inspirativnu temu, a svoju inspiraciju mogu naći u samom liku Uspavane lepotice ili u nekoj od Diznijevih princeza.

Prva asocijacija je svima naravno princeza Aurora iz Uspavane lepotice, ali to je samo jedna tačka koja im može biti inspiracija, jer su oni sa ovom temom imali viši cilj – da se zvanice osvrnu na nekadašnju modu i da tim putem uz svoje dizajnere kreiraju svoju savršenu toaletu koju će pokazati 6. maja na crvenom tepihu.

@metmuseum DYK: When garments enter The Met collection, they can no longer be worn on the human body. So how can we understand the movement and energy of these masterpieces of fashion? This May, explore 250 pieces from The Met’s Costume Institute collection in „Sleeping Beauties: Reawakening Fashion,“ opening to the public on May 10 and celebrated at the 2024 Met Gala on May 6. Join us to see them spring to life. 🌿 🌸 🌊 #ReawakeningFashion #TheMetGala ♬ original sound – The Metropolitan Museum of Art

S obzirom na to da je ovo događaj koji se organizuje u saradnji sa Muzejom umestnosti “Metropolitan“ u Njujorku, tamo će biti izloženo preko 250 modnih komada koji su usko povezani sa nadolazećom Met Galom.

Ova informacija će možda malo uzdrmati Kim Kardašijan, ali komadi koji se budu našli na ovoj izložbi neće biti nosivi, odnosno ako se Kim Kardašijan nešto dopadne, ona neće moći da pozajmi toaletu kao što je bio slučaj sa gore pomenutom haljinom Merlin Monro, ali će zasigurno moći u izložbi da pronađe inspiraciju.

Dok čekamo famozni događaj i maj 2024. godine, samo možemo da razmišljamo o tome ko će biti zvanice i radove kog dizajnera će poneti tog dana, ali sudeći po temi-verujemo da nas neće razočarati!

Foto:Printscreen/Youtube:themet
Foto:Printscreen/Youtube:themet

Na internetu se već nagađa ko će biti zvanice, a neki od američkih sajtova su samouvereno potvrdili da ćemo za samo 6 meseci na crvenom tepihu imati priliku da vidimo Blejk Lajvli uz Rajana Rejnoldsa, a tu su neizostavni i Asap Roki, Rijana, porodica Kardašijan, Džared Leto i sestre Hadid.

Pored toga što će poznati moći da se inspirišu izloženim komadima u Metropoliten muzeju, ulaz na samu izložbu će takođe biti slobodan i za širu javnost, odnosno za svakog ko je zainteresovan da vidi impresivne odevne komade raznih poznatih brendova iz prošlosti.

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News