Pretraži

„Srebro nije zlato“ je sada TU! Barbara Popović ima novi hit koji osvaja zvukom, komentari fanova ne prestaju da se nižu

Muzika
0
Foto; IDJTV

Nova numera učesnice druge sezone IDJShow-a, Barbare Popović, pod nazivom „Srebro nije zlato“ ugledala je svetlost dana!

Barbara Popović je tokom celog takmičenja osvajala publiku svojim izvedbama i neverovatnim vokalnim mogućnostima, a kao pečat njenog učestvovanja u ovom formatu došla je pesma „Vatrena“ koju je uradila u saradnji sa svojim mentorom Darkom Dimitrovim.

Nakon što je osvojila drugo mesto, mlada pevačica je nastavila aktivno da radi na svojoj karijeri, a pored brojnih nastupa, ona je svoju publiku odlučila da počasti novom numerom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IDJVideos (@idjvideos)

Najavom, a potom i kratkim tizerom, ona je uspela da privuče veliku pažnju na društvenim mrežama, a u najnovijem izdanju IDJHot-a, progovorila je o svojim očekivanjima od nove pesme, kao i ponovnoj saradnji sa Darkom.

„Radio je Darko Dimitrov i biće neka druga, čudna verzija mene. Nešto što ni ja nisam očekivala da može da izađe od mene, ali je ipak u pitanju Darko. Ja nikad nemam neka očekivanja, ja uvek radim da sam ja zadovoljna, da je moj tim zadovoljan, a narod će da odluči da li je pesma dobra ili nije“, otkrila je Barbara.

Sada, pesma pod nazivom „Srebro nije zlato“ je tu. Uz zvukove tradicionalne muzike, pravi obrt ka modernom, tako da je definitivno ono što je i Barbara obećavala, a potpuno neočekivano od nje.

Ubrzo su usledili i brojni pozitivni komentari na račun pevačice, a istakli su se i oni koji žele da Barbara bude predstavnik Makedonije na sledećoj Evroviziji.

Ovo je nešto najbolje što sam do sada čuo, alo“, „Pesma je predobra, a Barbara prelepa“, „Da li možeš da predstavljaš Severnu Makedoniju na sledećoj Evroviziji?“, samo su neki od komentara ispod numere.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Muzika