Pretraži

“Probale smo na silu, ali nije išlo“: Valentina i Lores otkrile kako je došlo do saradnje na pesmi “Tambure“

Muzika
0
Foto: IDJVideos

Valentina i Lores pre samo jedan dan izbacile su duetsku pesmu pod imenom “Tambure“, a one su za IDJTV otkrile kako je došlo do ove saradnje.

Nova pesma učesnica prve i druge sezone IDJShowa Lores i Valentine “Tambure“ ugledala je svetlost dana, a komentari ne prestaju da se nižu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IDJVideos (@idjvideos)

Ovaj spoj je opčinio sve kada su se pojavile u drugoj sezoni IDJShowa i izvele pesmu “Tako mi imena“ u duetu. Da se publici ova saradnja i te kako dopala govori u prilog tome da njihov nastup ima osam miliona pregleda, a originalna pesma je sa nešto manje od milion pregleda stigla do pet miliona zahvaljujući Valentini i Lores.

Sada su iznenadile publiku duetskom pesmom, te su otkrile kako je došlo do njihove saradnje.

“Mi smo već počele da pričamo o duetu i bile u fazonu nećemo sad da potenciramo nešto previše nek dođe i malo spontano, jer kad se potencira nikad realno ne izađe nešto što treba. Onda sam ja išla u studio kod Relje i Made in Balkan ekipe i imali su oni neki demo i na kraju je i Lori upala na traku i kao bile smo obe iz fazona to je to“, ispričala je Valentina za IDJTV.

Poznato je da je Relja Popović, inače jedan od IDJCoacheva nakon njihovog izvođenja pesme “Tako mi imena“ rekao da ukoliko ikada budu želeli da urade duet da mogu doći u njegov studio što su i uradile zajedničkim snagama sa Made in Balkan ekipom

Lores je otkrila da su pokušale čak sa namerom da prave duet, ali da nije uspelo, jer ipak nije iplo prirodnim putem.

“Čak smo probale nešto na silu da uradimo, ali to nije išlo i onda smo skapirale da to mora malo laganije i spontanije“, priznala je Lores.

Pesma “Tambure“ je sad na vrlo dobrom putu da postane hit, a sudeći po svim komentarima definitivno je očarala sve.

“Duo koji smo znali da nam treba“, “Ovo će biti hit!“, “Kakav spoj“, samo su neki od komentara koji se mogu naći ispod pesme.

“Tambure“ slušajte na svim muzičkim platformama:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Muzika