Pretraži

„A u nedelju…“: Lores i Valentina nazivom njihovog novog hit dueta zaintrigirale fanove, pa otkrile i datum izlaska pesme (VIDEO)

Muzika
0
Valentina Lores

Nakon bombastične najave njihovog dugo priželjkivanog dueta Lores i Valentina su sada otkrile i kada će njihova zajednička numera izaći, ali i koji naziv će poneti!

Dve finalistkinje iz prve i druge sezone IDJShow-a već jednom su ukrstile svoje vokale u drugoj sezoni kada su zajedno izvele pesmu „Tako mi imena“ i oborile sve rekorde nastupa iz obe sezone. Njihovo viralno izvođenje ove numere danas broji 8 miliona pregleda, a one su sada odlučile da svoje fanove počaste i autorskom numerom.

Lores i Valentina su pre samo par dana izbacila sound na TikTok koji je vrlo brzo pobrao simpatije na ovoj društvenoj mreži, te već sada broji preko 150 hiljada pregleda.

@lorreess ČUJU SE SAMO TAMBURE?!?!?! @Valentinna #idjshow #fyp ♬ original sound – Lores

Rep i pevački deo, kao i njihovi stajlinzi najavljuju ovaj projekat koji je po svemu sudeći spoj najboljeg što ove dve mlade zvezde imaju da ponude.

One su sada otkrile naziv njihove nove pesme, ali i zvaničan datum kada će publika imati priliku da uživa u, kako su mnogi okarakterisali, novom letnjem hitu.

„A u nedelju ‘Tambure’, Valentina x Lores, na IDJVideos kanalu.“

@idjvideos #stitch with @IDJShow 🪕𝐓𝐀𝐌𝐁𝐔𝐑𝐄 𝟕.𝟕. @Valentinna ✘ @Lores ♬ original sound – IDJVideos

S obzirom na to da su prilikom izvođenja numere „Tako mi imena“ nastupile u narodnim nošnjama mnogi su ovaj nastup okarakterisali kao spoj modernog i tradicionalnog, a sada po svemu sudeći publiku očekuje nešto slično kako zbog naziva pesme, tako i zbog stajlinga koje su ove dve jedinstvene devojke ponele.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Muzika