Pretraži

,,PESMA JE POSVEĆENA SVIMA KOJI GUBE“: Tozla je obradovao publiku novom pesmom „LJUBAV“ (VIDEO)

Muzika
0
Photo: Instagram/tozla

Tozla je neko ko vrlo radi na svojoj karijeri, pa svoje fanove često obraduje velikim hitom, kao što je sada slučaj sa pesmom "Ljubav".

Na početku razgovora zanimalo nas je da li je pesma autobiografska, ili je ipak nekome posvećena.

Sve moje pesme su autobiografske, bar delom. Neke više, neke manje, al uvek sam tu sa emocijama i mislima, između redova i između melodija. Pesma je posvećena svima koji gube, dal to bila osoba, prijateljstvo, ljubav ili nešto drugo, materijalno a drago – započeo je on.

Takođe, s obzirom na to da je već neko vreme najavljivao ovu pesmu, zanimalo nas je zbog čega je toliko čekao da je objavi.

Korona nam je pobrkala termine, al iskreno, ova pesma nije dugo čekala koliko su čekale neke druge pesme…A neke treće nikada nisu ni dočekale – rekao je on kroz osmeh.S obzirom da je publika sa nestrpljenjem isčekivala ovu pesmu, pitali smo ga kakve reakcije očekuje.

Želim samo da ljudi pokušaju da osete pesmu kako je ja osećam, to su reakcije koje očekujem i kojima uvek težim – iskren je bio on.

Za kraj razgovora zanimalo nas je da li planira uskoro da izbaci album.

Imam pesama za pet albuma, ali ne volim da planiram mnogo…Volim da se prepustim i uživam – zaključio je on za kraj razgovora.

Tozlinu novu pesmu možete poslušati u videu ispod teksta i na IDJVideos.TV jutjub kanalu.

 

.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika