Pretraži

Ova pesma je hit leta!

Muzika
0
Screenshot: Instagram/ ms_stojan/ cvija1989/ stefanrasta

Iako su mnogi mislili da će Relja i Rasta zauzeti prvu poziciju, oni su ovaj put ipak našli na trećem mestu. Fanovi su godinama unazad čekali na ovaj duet i želja im se ispunila posle skoro čitave decenije, a ,,Genge" je osvojio srca mnogih u rekordnom roku, pa tako sada broji preko osamnaest miliona pregleda na Jutjub platformi. 

Numera koja je takođe osvojila srca mnogih i koja se našla na drugom mestu letnjih hitova jeste Cvijin ,,Poziv". Pesma koja je definitivno svima olakšala period karantina i ples koji su mnogi postavili na svoje društvene mreže, pa se kasnije našli i u "Fan" verziji spota. Spot trenutno broji preko dvadeset i šest miliona pregleda, dok fan verzija  broji skoro ceo jedan milion.

Cvija, Teodora Džehverović, Rasta i Relja, Nikolija i Corona samo su neki od izvođača koji su se našli u prvih top deset sa svojim pesmama, ali ubedljivu pobedu je ipak odnela numera koja je osvojila ne samo Srbiju, a ni Balkan, već i ceo svet. U pitanju je, naravno, duet MC Stojana i devojaka iz grupe Hurricane ,,Tuturutu". 

Ova numera broji preko četrdeset i osam pregleda na Jutjub kanalu, a jedno vreme je bila i dvadeset i sedma pesma po redu na svetskoj Jutjub trending listi. Numera je podigla toliku prašinu, da se o njoj pričalo i po svetskim  medijima i emisijama, a hit ne prestaje da se sluša ništa manje ni dva meseca nakon samog izlaska u etar.

A kako ste ostale izvođače Vi kotirali na našoj IDJTopListi, pogledajte u novom izdanju vaše omiljene muzičke emisije.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika