Pretraži

NOVI ALBUM EDITE ARADINOVIĆ IZAZVAO LAVINU KOMENTARA: Jedan stih privukao je posebnu pažnju, TikTok bruji o ovoj pesmi!

Muzika
1
edita
Foto:Printscreen/Youtube:edita

Edita Aradinović je objavila svoj prvi studijski album “Ljuštura“ i već je osvojio srca publike.

“I više me bol ne pomera, kad od mene osta samo ljuštura“ jedan je od stihova sa novog Editinog albuma, koji je od 13. oktobra dostupan na svim striming platformama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by едита (@editaaradinovic)

Za sada jedina pesma koja ima spot je “Atlantida“, a takođe je najavila i za ostale pesme da su spotovi snimljeni i da će uskoro ugledati svetlost dana.

Album ima osam pesama i definitivno je već nakon tri dana osvojio srca publike, a Edita je na ovom projektu sarađivala sa brojnim kolegama poput Stefana Đurića Raste, Limenog, Relje Torina, Albina, Cobija i drugih.

Edita nam je sa svojim timom pripremila raznovrstan album na kom su se našle različite numere – od balada do brzih, klupskih pesama, a jedno je sigurno – emocije u ovom albumu preovladavaju.

Pre nego što je album ugledao svetlost dana, publici je zagolicala maštu sa pesmom “Atlantida“ na kojoj su radili Vekac i Venok, a pesma je odmah našla put do publike i već je postala trend na društvenim mrežama.

“A naša ljubav – mit, Atlantida“

Iako je album iazašao pre tri dana na društvenoj mreži Tiktok se povela polemika o jednom delu pesme.

Naime Edita u pesmi “Monica Belluci’‘ izgovara “Onda prilazi mi frajer napet, zašto sam za takve magnet?“.

Međutim korisnici društvene mreže Tiktok su ipak čuli drugačije, odnosno da Edita izgovara “Prilazi mi frajer ’05“, pa se povodom toga i Edita oglasila na svom nalogu uz reči:

‘Onda prilazi mi frajer ‘05 ili napet?“.

Ni kolege nisu ostale imune na ovaj album pun emocija, pa su joj brojne kolege pružile podršku povodom njenog prvog studijskog albuma koji je izdala za IDJTunes.

Svaka pesma ima posebnu emociju, a verujemo da će svaka od njih naći put do vašeg srca dok isčekujemo i druge spotove, a do tada slušajte album na svim striming platformama.

“Budi mi dobro ti, s’ kime god i gde god da si mi
Nađi sreću koju smo mi tražili, al’ nikada ne kaži mi“

 

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Muzika