Pretraži

„Kruna mog dosadašnjeg rada“: Cvija ponosno predstavio dugoočekivani EP „Fenomeno“, fanovi tvrde da su stigla 4 prava letnja HITA!

Muzika
0
Foto:Printscreen/Youtube:IDJVideos.TV

Reper Cvija nedavno je najavio svoj EP pod imenom “Fenomeno“, a sada ga zvanično možemo i poslušati na svim muzičkim platformama.

Cvija ne prestaje sa nizanjem svojih muzičkih uspeha, a dokaz za to jeste činjenica da su sve njegove pesme pravi hitovi. Ovog puta on je obradovao publiku EP-jem “Fenomeno“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cvija (@stefancvija)

Na ovom EP-ju se našlo četiri pesme, a jedna od njih je i saradnja sa mladim reperom koji je poznat kao Brzo trči Ljanmi na pesmi “Je l da“, dok su “Belaj“, “Minira“ i “Pola leto“ njegove samostalne pesme.

Ono što je publiko iznenadilo jeste da za sve četiri pesme Cvija je pripremio i spotove kako bi slušaoci imali mogućnost da i vizuelno uživaju u njegovim novim pesmama.

On je već uveliko na Tiktoku najavljivao nove muzički projekte, ali niko nije ni slutio da će to biti EP od čak 4 pesme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cvija (@stefancvija)

Nije tajna da je Cvija  učestvovao i u stvaranju teksta, ali i muzike za pesme “Belaj“ i “Pola leto“ što je dalo posebnu čar ovom muzičkom projektu na kojem je vredno radio.

Pored izvanrednih pesama, ni stajlinzi koji se mogu videti u spotovima nisu prošli nezapaženo, te je u potpunosti uspeo da vizeuelno prezentuje svoj EP “Fenomeno“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cvija (@stefancvija)

Kako je sam istakao na svom Instagram nalogu, EP “Fenomeno“ je kruna njegove sedamnaestogodišnje karijere, što cover art za ovaj projekat i prikazuje.

“Nakon 17 godina karijere, ovaj EP predstavlja krunu mog dosadašnjeg rada! Trudio sam se da eksperimentišem sa zvukom, uživam u pravljenju istog, ali i ostanem veran i dosledan svom stilu i vama. Hvala vam. Uživajte!“, napisao je Cvija.

Komentari oduševljenih slušačaca nisu izostali, a neki su već u komentarima predvideli da će ovo biti prave pesme za letnje uživanje na moru.

“Bravo Cvijo!“, “Leto može početi“, “Ima da pokida“, samo su neki od komentara koji se mogu naći ispod spotova na Jutjubu.

Cvijin novi EP možete slušati na svim muzičkim platformama, dok spotove možete pogledati na IDJVideos.TV kanalu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Muzika