Pretraži

DISKO: Australijska zvezda objavila novi studijski album

Muzika
0
Screenshot: Instagram/ kylieminogue

Iako će ova godina ostati zapamćena po tome što smo većinu vremena bili pod ključem i što nismo imali slobodu na kakvu smo navikli do sada, novi album pop zvezde će mnoge naterati da đuskaju kao da se ništa nije desilo. 

Petnaesti studijski album australijske pevačice nazvan je „Disco“ , a iako je Minog izdala jedan od najboljih pop albuma veka pre skoro 20 godina, ona i dalje pokušava da nadmaši sebe.



Novi studijski album se sastoji od 12 numera, a lista je savršena a za reprodukciju disko-pop muzike. Za razliku od njenog prethodnog albuma Golden (2018), zasnovan na kantri zvuku, Disco je bio pod uticajem trendova disko muzike 1970-ih i 1980-ih, kao i savremene klupske muzike.

Minog je prvi put započela rad na Disco-u u jesen 2019. godine i nastavila snimanje tokom pandemije 2020. godine. Oko 90% albuma nastalo je u njenom matičnom studiju, gde je Minog usavršila temu eskapizma, koja je postala tema albuma. Kao i na njenom prethodnom studijskom albumu, kao i na albumu Impossible Princess iz 1997. godine, Minog je sama napisala sav materijal i nije joj bilo teško s obzirom na to da je disko njen omiljeni žanr već godinama, ako ne i od samog starta njene muzičke karijere. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika