Pretraži

Anastasija Spasevska obradovala publiku novim hitom! Pesma “Solo“ je već ušla u trending, a komentari ne prestaju da se nižu

Muzika
0
Foto:Printscreen/Youtube:IDJVideos.TV

Učesnica prva sezone IDJShowa Anastasija Spasevska je pre nekoliko dana najavila svoju novu pesmu “Solo“ na Tiktoku, a na sreću nestrpljivih obožavalaca, ova numera je od juče dostupna na svim striming platformama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IDJVideos (@idjvideos)

Anastasija je u prvoj sezoni IDJShowa pokazala svoj talenat i jednistvenost, a svojom pesmom “Hot sauce“ očarala je mnoge slušaoce, nakon čega je usledila i “Tvoja Nina“, koja je za pet meseci prikupila neverovatnu brojku od 2,5 miliona pregleda.

Od kada je izašao saund na Tiktoku za pesmu “Solo“, mnogi su oduševljeno komentarisali ovaj budući hit, a sada kada je pesma ugledala svetlost dana komentari ne prestaju da se nižu.

“Jako je napredovala ova devojka. Poptuno je prirodna pred kamerom. Samo napred“,“Anastasija nikad ne razočara“,“Ozbiljno je shvatila ovaj posao i mnogo je slobodnija pred kamerama, obozavam“, samo su neki od komentara koji se mogu naći ispod pesme.

Pesma je za samo jedan dan ušla na trending listu. Iako je pozicionirana na 27. mestu nema sumnje da će se stanje promeniti te da će se naći na samom vrhu.

Anastasijinu novu pesmu “Solo“, ali i ostale možete slušati na Jutjubu i ostalim striming platformama:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Muzika