Pretraži

„OVA PESMA ME JE IZBACILA IZ ZONE KOMFORA“: Angellina iznenadila fanove još jednim hitom, a današnji dan veoma je poseban za nju (VIDEO)

Muzika
1
Foto: Youtube printscreen/Angellina

Nakon uspeha koji je ta pesma postigla, pevačica je sada izbacila drugu numeru sa ovog albuma, a ona je ponela simboličan naziv "Mesečina".



Ono što je pored sjajne muzike, prvo privuklo pažnju jeste da je Angellina za potrebe spota prošla kroz potpunu promenu imidža. Ona je svoju dugu crnu kosu skratila i ofarbala u belo. Ipak, mnogi nisu sigurni da li je njena promena stalna ili se pevačica pak odlučila za periku.

Pored izbacivanja nove pesme, ovaj dan je poseban za Angellinu i po tome što joj je danas rođendan, te su se ispod pesme pored brojnih pozitivnih komentara mogle pročitati i čestitke koje su fanovi uputili pevačici.

Angellina je za naš portal otkrila koliko promenu ovakva pesma predstavlja za nju.

Presrećna sam što je izašao moj drugi singl sa albuma "Hiljadu ljudi" i to baš na moj rođendan! Pesma "Mesečina" me je potpuno izbacila iz zone komfora, ovo je za mene potpuno novi zvuk, jedan veliki eksperiment. Plašila sam se da se prepustim i uradim ovako umetnički spot, Ljubba je jedina osoba kojoj smem potpuno bezbrižno da se prepustim. Ponosna sam na sve što smo uradili i napravili, oduševljena sam finalnim proizvodima i nadam se da će moja publika uživati u svemu. Nadam se da vam se sviđa moja nova frizura, u septembru spremam još mnogo iznenađenja! Baš se radujem svemu što sledi – rekla je mlada pevačica.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika