Pretraži

Mimi Mercedez priznala kome bi BESPLATNO napisala pesmu, pa spomenula i pobednicu IDJShowa (FOTO)

News
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata reperka Mimi Mercedez neretko radi tekstove i za druge muzičare, a ovog puta je otkrila koje je uslove potrebno ispuniti da bi odlučila da nekome besplatno napiše pesmu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M I M I (@mimimercedez)

Milena Janković, poznatija u javnosti kao Mimi Mercedez, jedna je od omiljenih ženskih repera na balkanskoj sceni i to joj već dugi niz godina ide za rukom.

Koliko je izvođači i drugih žanrova poštuju i vole pokazuje činjenica da je upravo za njih pisala tekstove za neke od njihovih velikih hitova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M I M I (@mimimercedez)

Jedna od tih pesama je upravo Nikolijina i Teya Dorina “Ulice“, na kojoj je Mimi dodala malo svoje „magije“ u vidu teksta, te tako upotpunila ovaj projekat koji je bio predviđen za film “Južni vetar“.

Ono što znaju svi koji prate Mimi na društvenim mrežama jeste da ona nema problem da kaže šta misli i da podeli sa širom publikom svoje mišljenje, makar ga neki smatrali i netačnim.

Ovog puta Mimi je podelila pesmu od Vitni Hjuston “Higher love“ i otkrila da kada bi neko od izvođača želeo da radi ovu muziku, ona bi vrlo sarađivala sa njima i to – besplatno!

Foto:Printscreen/Instagram:mimimercedez

“Kada bi neko sa scene želeo da pravi ovakvu muziku, pisala bih mu besplatno!“, napisala je Mimi na svom Instagram storiju.

Ubrzo je usledio i sledeći Instagram stori na kom je podelila ovogodišnju pobedničku pesmu IDJshowa koju izvodi Đana Smajo, pa otkrila da je ta pesma upravo tog senzibiliteta koji se njoj dopada za pisanje tekstova.

Foto:Printscreen/Instagram:mimimercedez

“Ovo je na tragu te tematike bogami“, dodala je Mimi.

Da li će se u nekom trenutku možda dogoditi saradnja između Mimi i Đane ostaje nam da vidimo, ali ni ovo nije neočekivano, s obzirom na to da Milena voli da eksperimentiše u svim žanrovima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News