Pretraži

Mnogima će biti neprepoznatljiv! Popularni pevač važi za velikog zavodnika, a sada se prisetio početka karijere i svog izgleda (FOTO)

News
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač MC Stojan prisetio se svojih početaka i mnoge šokirao izgledom iz mladosti.

Stojan se proslavio 2005. godine sa hit numerom „Bičuj me, Stojane“ koja ga je lansirala na muzičku scenu. Skoro dve decenije njegove karijere obeležili su brojni hitovi, a danas važi za jednog od najtraženijih izvođača, naročito kada se radi o dijaspori.

Tokom godina važio je za velikog zavodnika i često je privlačio pažnju ženskog pola, a brojne njegove pesme govore upravo o tome – zanimljivim i smešnim situacijama sa ženama. Iako se trudio da svoj ljubavni život sakrije od javnosti, nedavno je Stojan otkrio da već neko vreme uživa u ljubavi sa koleginicom Zoranom Mićanović.

S obzirom na to da je od početka karijere važio za jednog od najprivlačnijih lica sa javne scene, MC Stojan se sada prisetio kako je to izgledao pre nekoliko godina, pa se i našalio na svoj račun.

„Kad sam bio vegan i bez brade“, napisao je on.

Foto: Instagram printscreen/mc_stojan

Uz to, Stojan je podelio i jedan klip sa vikendice na Kosmaju, planini koja postaje sve atraktivnije mesto za poznate ličnosti, te su pored njega i brojne druge ličnosti odlučile da kupe imanje na ovoj lokaciji, među kojima se nalazi i Novak Đoković, Sloboda Mićalović, Predrag i Ana Rajković…

„Vruća lepinja, Kosmaj… Air max, Rolex, ali to je sve nebitno, to se sve dobije na poklon. Moram još jednu stvar da kažem, zaljubio sam se kao tele, iskreno. U koga pogađajte“, istakao je on.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News