Pretraži

„PROVERENO RADI, BIĆETE MU PREZAHVALNI“: Luna Đogani podelila recept za prirodan lek, tvrdi da problem nestaje očas posla!

News
0
luna đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Luna Đogani je na svom Instagram profilu podelila sa svojim fanovima recept za prirodan lek, pa privukla pažnju mnogih pratilaca.

Poznata influenserka Luna Đogani nedavno je postala majka po drugi put kada je sa suprugom Markom Miljkovićem dobila ćerku Lanu. Pre toga oni su takođe dobili ćerku Miju, pa Luna zna sa kakvim se sve izazovima susreću roditelji. U poslednje vreme česta je pojava hronični kašalj kod dece i mnoge mame muče probleme sa tim, a Luna je svesna toga pa je sa ostalim mamama podelila kako ona rešava problem.

Naime, ona je podelila jedan savet koji je pronašla na internetu, a koji kaže da treba da isečete pola glavice luka i da stavite u blizini kreveta gde spavate.

– Isecite pola glavice crnog luka i stavite u blizini kreveta gde dete spava. I da, osetiće se soba na luk, ali bićete mu prezahvalni – pisalo je u uputstvu, a Luna je potom prokomentarisala ovaj način lečenja.

– Drage mama, moja Mia ima generalno dosta problema sa konstantnim kašljem. Za ovaj prirodni recept sam čula više puta i sinoć sam se napokon usudila da ga isprobam i moram reći da je pomogao, sinoć nije kašljala, a večeras ćemo videti! – podelila je ona svoja iskustva, pa povala pratioce da i oni isprobaju i da joj jave utiske.

– Ako niste probale, probajte, a ako jeste pišite iskustva – dodala je Luna.

LUNA ĐOGANI
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News