Pretraži

KIM KARDAŠIJAN POTPUNO ISKOPIRALA SELMU HAJEK: Nakon snimka koji je podelila na Instagramu, glumica joj se javno obratila! (VIDEO)

News
1
Foto:Printscreen/Instagram:kimkardashian

Kim je na svom Instagram nalogu pokazala svoj treći kostim povodom Noći veštica i niko nije ostao ravnodušan.

Kardašijanka koja ima 43 godine na svom profilu je podelila video koji se svima očigledno dopao, jer bez obzira na njene godine u tom izdanju kako svi kažu- izgleda brutalno!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

U video snimku je pokazala pratiocima kako se maskirala u Selmu Hajek, a uz to je oponašala i popularnu scenu iz filma “From Dusk Till Down“ iz 1996. godine.

Kim je na sebi nosila crveni komplet sa zlatnim detaljima, a neizostavan deo celog koncepta je bila i zmija, koja u originalu svakako postoji u toj sceni iz filma.

Selma Hajek kada je videla taj snimak na Instagramu nije odolela, a da ne prokomentariše i podeli na svom Instagram storiju.

Foto:Printscreen/Instagram:selmahayek
Foto:Printscreen/Instagram:selmahayek

“Bravo Kim. Veoma sam počastvovana. Vratila si mi neka stara divlja sećanja i malo PTSD-a. Kim ovo nosi najbolje“, napisala je Selma na svom Instagram storiju, a mnogi su zaključili da se komentar  o PTSD-ju (posttraumatskom stresnom poremećaju) odnosi na to što je Selma morala da snima scenu sa zmijom, iako ih se jako plaši.

“Kventin mi je rekao da ću morati da plešem sa zmijom, a ja sam odgovorila: „Ne mogu to da uradim! To mi je najveći strah!“, požalila se glumica, pa dodala:

Morala sam da prevaziđem svoj najveći strah i da doslovno uđem u trans kako bih odigrala taj ples. Nije bilo koreografije, već je sve bila improvizacija, jer ne možete zmiju kontrolisati“ – izjavila je Selma za jedan magazin.

Ubrzo se i Kim oglasila kada je videla da ni Selma nije ostala imuna na njen kostim i obratila joj se dirljivim rečima:

“O moj Bože! Kraljice ne postoji niko kao ti! Ti si moja inspiracija zauvek“, napisala je Kim na svom storiju.

Foto:Printscreen/Instagram:kimkardashian
Foto:Printscreen/Instagram:kimkardashian

Da li se i Kim na snimanju osećala isto kao i Selma – ne znamo, ali jedno je sigurno – da je svoj posao odradila hrabro, a dokaz za to je što su svi ljudi na društvenim mrežama oduševljeni Kardašijankinim izdanjem.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News