Pretraži

SAMO DVA MESECA NAKON RAZVODA: Sofi Tarner uhvaćena u strasnom zagrljaju sa britanskim aristokratom

Showbiz
0
sofi tarner
Foto: Instagram printscreen/sophiet

Od juče javnost bruji o novoj vezi glumice Sofi Tarner!

Prema pisanju svetskih medija, Tarnerova je našla novog dečka samo dva meseca nakon što je njen suprug Džo Džonas podneo zahtev za razvod braka.

Glumica je sada navodno uhvaćena kako se ljubi na ulicama Pariza sa britanskim aristokratom Peregrinom Pirsonom. „The Sun“ je došao u posed fotografija, koje možete pogledati ovde, na kojima je žena, u kojoj su mnogi prepoznali Sofi, koja se ljubi sa muškarcem za koga je navedeno da je upravi Pirson. Prema navodima, slika je sa ulica Pariza, a datira od 28. oktobra.

Izvor koji se našao na licu mesta otkrio da je par uživao u romantičnom druženju, a nakon poljupca koji su razmenili, otišli su različitim automobilima.

„Stigli su zajedno na mesto preuzimanja vozača izvan kolovoza. Činilo se kao da su oboje stigli Eurostarom iz Londona. Stajali su tamo nekoliko minuta, čavrljali i puno se smejali. On je zatim skinuo šešir i nagnuo se kako bi je poljubio. Nakon poljupca su se razišli“, naveo je posmatrač.

Peregrin, koji je naslednik 4. vikonta Kaudreja i čije se porodično bogatstvo procenjuje na 224 miliona funti, razišao se od unuke kralja Čarsa, manekenke princeze Grčke i Danske, Marije-Olimpije u septembru.

Kasnije tog dana, Sofi Tarner i Peregrin su fotografisani na finalu Svetskog prvenstva u ragbiju, što je još više podgrejalo glasine o njihovoj vezi i indirektno potvrdilo da su upravo oni na slici uslikanoj nešto ranije.

Podsetimo, pre samo dva meseca, pevač Džo Džonas je podneo zahtev za razvod od poznate glumice, nakon čega je krenula njihova borba oko starateljstva nad dve devojčice koje su dobili u braku.

Oni su nedavno došli do privremenog sporazuma o starateljstvu. Bivši par dao je zajedničku izjavu u kojoj najavljuju svoj novi dogovor nakon što su prošle nedelje prošli kroz medijaciju usred njihove brutalne brakorazvodne borbe.

Daily Mail je prethodno dobio sudska dokumenta koja otkrivaju novi dogovor o starateljstvu koji će svakom roditelju omogućiti dve nedelje sa ćerkama, a devojčice će putovati na potezu SAD i Velika Britanija.

„Nakon produktivnog i uspešnog posredovanja, složili smo se da će deca podjednako provoditi vreme u domovima punim ljubavi i u SAD i u Velikoj Britaniji. Radujemo se što ćemo biti sjajni roditelji“, rekli su Džo i Sofi u zajedničkoj izjavi.

Dok će Džonas devojčice povesti na turneju sa svojim bendom The Jonas Brothers, Sofi Tarner će s njima provesti Božić u Velikoj Britaniji okružena svojom porodicom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz