Pretraži

“JA SAM NAJVEĆA MODNA IKONA“: Nort Vest je imala svoj PRVI intervju, a njeni odgovori su genijalni!

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:kimkardashian
Foto:Printscreen/Instagram:kimkardashian

Mezimica Vest-Kardašijan porodice ne prestaje da osvaja simpatije publike.

Pored toga što joj je tata Kanje Vest veliki muzičar, umetnik i dizajner, a mama Kim Kardašijan pravi internet mag i osnivač raznih brendova, ona kao njihova ćerka ne može, a da ne bude primećena.

Od svojih ranih dana znalo se da će Nort biti pravi dijamant njihove porodice, a iako neki tome nisu davali na značaju, svi su naslućivali da će se to dogoditi.

nort vest kim kardašijan
Foto: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Novinari i fanovi je redovno upoređuju sa njenim tatom Kanjeom Vestom, te zbog nekih njenih postupaka kažu kako je ona njegova kopija.

Na svom Tiktok nalogu je Nort i te kako aktivna, pa svakodnevno kači zanimljive videe koje ceo internet obožava.

Ona je oduvek bila ekscentrična i svoja, te se zbog toga najviše isticala u svojoj Vest porodici, pa slobodno možemo reći da je ona upravo i mezimica interneta.

@kimandnorth♬ original sound – THEE PURPLE ROOM

Od frizura koje sama pravi do toga da oblači svoju braću i sestre za njihove foto šutinge, pa ako saberemo dva i dva, svima je jasno da je krenula stopama Kanjea.

Ona je nedavno dala svoj prvi intervju za iD, a njeni odgovori su postali već viralni na internetu, a kako je svaka dečija reč krajnje iskrena, zato i ovaj intervju nije mogao da prođe bez iskrenosti ove desetogodišnjakinje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Na pitanje koja je njena omiljena pesma nismo mogli očekivati drugi odgovor, jer kako Kanjeova ćerka da sluša nešto što nije on, zato je logičan sled događaja da odgovor bude ni manje ni više nego numera njenog tate – „Through The Wire“.

„Volim da pevam, a nastupanje mi je omiljena stvar“ rekla je Nort, a zatim  je dodala da misli da je njena ljubav prema muzici došla od nje same, ali i „malo od njenog tate“.

Progovorila je i o tome koji joj je autfit za sada omiljeni, te su se na njenoj listi našle dve stavke: Vintidž majice i „Spider“ donji delovi trenerki.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Na pitanje koje komade odeće bi volela da imaš, Nort je kratko odgovorila:

-Mamine i tatine stvari, ako mi odgovara veličina – rekla je Nort, a potom otkrila i koja je po njenom mišljenju najveća modna ikona.

– Ja! – kratko je odgovorila Nort.

nort vest
Foto: LAGOSSIPTV/WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pošto je pored ovog intervjua bilo uključeno i fotkanje, na red je došlo pitanje šta je to što se njoj svidelo kod tog šutinga, na šta je dala najsimpatičniji dečiji odgovor.

„To što sam dobila pomfrit, jako mi se jeo pomfrit i volim što sam sama sebi sredila kosu za ovo fotkanje, jer to volim da radim.“

@kkjslay North=Kanye’s twin😉 || #kardashian #karjenner #kardashians #fypシ #keepingupwiththekardashians #millionaire #billionaire #kylie_queen45 #kuwtk #fy #fy #fy #fy #fy #kimkardashian #northwest #kanyewest #paparazzi ♬ původní zvuk – yourfavcrowneditor💋

Svi smo upućeni u to da Nort nije ljubitelj paparaca, zbog toga im nikad ne ostane dužna kada je fotografišu. Čak je jednom prilikom napravila plakat koji je sve vreme držala dok su pokušavali da uslikaju Kanjeovu naslednicu, a sigurni smo da je i to povukla na ovog muzičkog maga!

Iako često posećuje modne događaje sa mamom, kada su joj postavili pitanje koji joj je omiljeni modni događaj na kom je bila dobili su odgovor:

„Modni šou moje male sestre u njenom ormaru“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Iz intervjua smo saznali da kada bi mogla da bude jedna životinja da bi izabrala da bude komarac samo da bi mogla da im kaže da prestanu sa je diraju, jer je alergična na iste!

Na pitanje koje su to tri reči kojima bi opisala sebe, Nort je odgovorila:

-Najbolja sam ikada!

Na njenom Tiktoku možemo videti da se redovno snima uz rep pesme, pa ni odgovor kog bi poznatog volela da upozna nikoga nije začudio, a verujemo da je Kanjea učinio ponosnim.

Odgovor je bio – Tupak!

Nezaobilazno pitanje koje se postavlja svakom detetu je to šta bi volelo da bude kada poraste, a Nort je dala vrlo ambiciozan odgovor!

nort vest
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

„Košarkašica ili reper… Zapravo kada sam imala sedam godina želela sam da budem bokser, ali sad ne bih. Baviću se umetnošću sa strane. Kada budem imala trinaest godina šetaću pse i praviću novac da mogu da kupim dodatke za slikanje, jer je sve preskupo. Tako da biću reper, košarkašica i slikaću slike koje ću prodavati. Takođe jednog dana želim da budem vlasnik „Yeezyja“ i „Skimsa“, hoću da budem vlasnik nekog biznisa“.

Kim redovno na svom Instagram profilu objavljuje sve slike koje Nort naslika, pa čak neki od pratilaa nisu verovali da je ona kreator tih slika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Huh, previše ambicija za jednu desetogodišnjakinju, zar ne?

Posle svih ovih njenih odgovora jedina konstatacija je: Reci nam da si Kanjeova ćerka bez da nam kažeš da si Kanjeova ćerka!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News