Pretraži

„IMAM SVAŠTA DA KAŽEM, ALI…“ Elena Kitić dala PRVI intervju, pa otkrila zašto se retko pojavljuje u javnosti (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/elenakitic

Poznata pevačica Elena Kitić retko se pojavljuje u javnosti, a sinoć je došla da podrži svoju koleginicu Sanju Vučić na promociji albuma i svojom pojavom sve ostavila bez teksta.

Poznata pevačica i bivša članica grupe Hurricane Sanja Vučić sinoć je u jednom prestižnom lokalu u Beogradu održala promociju svog novog albuma. Ovom događaju su prisustvovale mnoge poznate ličnosti, a među onima koji su Sanji ulepšali ovo veče se pronašla i poznata pevačica Elena Kitić.

Za Elenu je poznato da se retko pojavljuje u javnosti i da još ređe daje izjave, pa svako pojavljivanje ove pevačice izaziva veliku pažnju javnosti. Ona je ovom prilikom objasnila koliku tremu ima kada treba da priča pred kamerama, pa objasnila kakav odnos ima prema Sanji Vučić.

– Mogu sve ispred kamera, al’ da pričam, ne! Baš imam tremu! Nadam se da će se to promeniti vremenom. Radiću na tome, obećavam – rekla je Elena Kitić, pa dodala:

– Volela bih i ja nekad nešto da kažem, imam svašta da kažem, ali je trema jača od mene!

Malo potom je rekla da joj nimalo nije svejedno pred kamerama.

 

– Srušiću se, ljudi! Nije mi dobro… – govorila je Elena.

– Ja Sanju mnogo volim i poštujem, znamo se dosta dugo, zato sam došla, a inače izbegavam pojavljivanja ovakva. Došla sam da joj pokažem koliko je podržavam, ako sam ja došla onda je to u pitanju velika ljubav! Ljudi, tresem se, tresem se, nije mi dobro – kazala je ćerka pevača Mileta Kitića za Blic.

Elena Kitić
Photo: Instagram/elenakitic

Pevačica se za ovu priliku  odlučila za bluzicu u animal printu i bež kaput, i može se primetiti kako ima veoma dobru liniju. Ceo izgled je upotpunila visokim repom u koji je zavezala svoju crnu kosu.

Podsetimo se, Elena je ove godine proslavila svoj 26. rođendan, a i tada je privukla veliku pažnju, pogotovu kada je podelila fotografiju sa svojim dečkom koji joj je na romantičan način čestitao rođendan.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz