Pretraži

„Ja sam lezbijka – momci, žao mi je“: Džulija Foks šokirala neočekivanim priznanjem, o njenom potezu bruji svet!

News
0
Foto: Slaven Vlasic / Getty images / Profimedia

Glumica, ali javnosti u poslednje vreme više poznata kao ekscentrična bivša devojka Kanje Vesta – Džulija Foks, definitivno nema nameru da prestane sa šokiranjem javnosti.

Neretko je glavna meta kada je u pitanju oblačenje, a sada je svojom izjavom zatekla sve, jer niko nije olekivao ovakav nastavak situacije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Fox (@juliafox)

Naime, Džulija je vesti koje su iznenadile sve otkrila na Tiktoku, nakon što je jedna komičarka javno prozvala žene koje prikrivaju svoje pravo opredeljenje pojavljujući se sa momcima u javnosti.

„Volim kada vidim lezbijku sa njenim dečkom. To je… Ti mrziš tog muškarca!“, navela je komičarka Grejsin, na šta je Džulija odgovorila:

„To sam ja. Ja sam ta lezbijka, izvinite momci. Nećete se desiti ponovo“, priznala je Foks.

 

@juliafox #stitch with @emgracedawg pt.2 ♬ original sound – Julia fox

Prema komentarima ispod videa, Foks je dobila veliku podršku svojih obožavalaca koji su isticali da su „vrlo uzbuđeni zbog nje“.

— Tako sam srećna zbog tebe — napisala je jedna osoba, dok je druga dodala kako joj je priznanje poznate bivše manekenke „popravilo dan“.

Džulija Foks je pre nego što je priznala da joj se dopadaju žene bila u vezama sa muškarcima. Udala se za Petera Artemieva sa kojim ima trogodišnjeg sina Valentina, ali njihov brak je okončan 2020. godine.

Godine 2022. bila je u kratkotrajnoj vezi sa Kanjeoim Vestom nakon što su se upoznali na novogodišnjoj žurci u Majamiju. Iako je Foks odmah osetila povezanost sa reperom koji je tada bio usred razvoda sa Kim Kardašijan njihova vrtoglava romansa je završila za manje od mesec dana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Fox (@juliafox)

Kasnije je detaljno opisala njihovu vezu u svojoj autobiografiji iz 2023. godine, ali je Vesta, nazivala samo „umetnikom“.

U svojoj autobiografiji iz 2023. godine, Džulija je detaljno opisala svoj život, uključujući i mnoge kontroverzne trenutke. Njene izjave o vezi sa Kanje Vestom, raskošnim poklonima i osećaju neiskrenosti izazvale su veliku pažnju javnosti.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News