Pretraži

„Ukrali su mi sve markirane stvari, čak i prljav veš!“ Lux prvi put o pljački na Zrću, jutjuber otkrio sve detalje drame, pa spomenuo i Baku Praseta

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Instagram printscreen/lukabojovic23

U velikoj pljački koja se dogodila u Hrvatskoj kada je iz vile u kojoj je odseo jutjuber Baka Prase sa svojim prijateljima ukradena velika količina novca i skupocenih predmeta, oštećen je i influenser Luka Bojović, poznatiji kao Lux, koji se po prvi put oglasio i otkrio detalje drame.

Pre svega nekoliko dana pažnju javnosti je privukla vest da je nekoliko jutjubera opljačkano tokom boravka na Zrću. Meta pljačke su bili poznati jutjuberi Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase i Luka Bojović Lux, kao i njihovi prijatelji.

Da se desila pljačka fanovi su saznali od Bogdana nakon što je sve objavio na svom Instagram nalogu.

“Sinoć nam je neko upao u kuću, pokupio sve stvari iz nje, među kojima su bili satovi i pare koje sam poneo za snimanje spota za pesmu sa Vojažem“, napisao je Bogdan na storiju, pa otkrio koja je vrednost štete:

“Sve stvari, čak i odeća i parfemi ljudi koji su bili sa mnom. Moji Roleksi, keš, odeća u vrednosti od oko 250 hiljada evra“, napisao je on tom prilikom, a sada povodom ovoga događaja po prvi put oglasio i Lux, pa je objasnio kako je na njega sve uticalo, kao i šta su mu sve ukrali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Bojović (@lukabojovic23)

„Ljudi, sada kada su se slegli svi utisci, da vam se javim vezano za ovu pljačku koja nas je zadesila. Viđam svakakve verzije priča, teorija zavere na internetu“, započeo je on, pa obasnio šta se desilo.

„Uglavnom, bili smo tri dana na Zrću. Treću noć smo odlučili da odemo u klub da proslavimo uspešan projekat vezan za spot i opljačkali su nas. Upali su nam u „gajbu“. Bogdan je tu prošao najgore jer je poneo šest satova zbog snimanja spota. Jedan je poneo sa sobom u klub, ostali su mu ukradeni i nama ostalima su oduzete sve stvari“, dodao je on, pa otkrio šta je sve njemu ukradno.

„Meni su ukrali onu moju „Dior“ torbicu, u njoj je bio i keš. Ukrali su mi i sve i kofera, sve markirane stvari – majice, šortseve i tako dalje. Nisu patike za divno čudo, ali uzeli su mi zato prljav veš, prljave čarape, prljave bokserice“, priznao je on.

Foto:Printscreen/Instagram:lukabojovic23

S obzirom na to da je u pitanju događaj koji bi zasigurno uznemirio svaku osobu, Lux je otkrio i kako se on oseća povodom svega što se desilo.

„Nisam nešto preterano žalio za stvarima, jer mi iskreno bilo glupo naspram ovog njegovog. Ti satovi koji su mu ukradeni, oni vrede oko 250 000 evra. On ih je poneo zbog potreba snimanja spota, ali eto, hteo sam da čujete moje perspektive i od mene lično, zato što putujem jako dugo i sve što mi se dešava delim sa ljudima koji me prate. Nerealno je stvarno. Došli smo iz kluba onako super raspoloženi i zatekli smo otvorena vrata, ispreturane stvari i stvarno onako ružan osećaj, tako da verujem da će vam i on u određenom trenutku kada mu istraga dozvoli dati više informacija“, završio je influenser.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence