Pretraži

ISPLIVALI SNIMCI PUCNJAVE: ASAP Roki optužen za napad vatrenim oružjem

News
0
ASAP ROKI
Screenshot: Youtube/ASAPROCKYUPTOWN

Reper ASAP Roki završiće na sudu nakon što je sudija juče odlučio da podigne optužnicu protiv njega zbog dokaza za napad prvog stupnja vatrenim oružjem koji se desio početkom godine.

Tužilaštvo je sada pokazalo fotografije sa snimka kako bi potvrdilo svoju tvrdnju da je ASAP Roki imao pištolj. Nije prikazan sam momenat navodne pucnjave, a Reli, koga je napao reper je rekao da mu je pucao u ruku.

Snimak pokazuje i da su policajci došli na mesto navodne pucnjave i da su tražili dokaze, ali da oružje nije pronađeno.

Pre navodnog incidenta ASAP Roki se posvađao sa Relijem, koji tvrdi da mu je on prislonio pištolj na stomak, kao i da je Rijanin dečko ispalio četiri hica i pobegao.

Dok policajci kažu da nisu pronašli nikakve čaure, Reli tvrdi da se kasnije te noći vratio na mesto događaja i pronašao nekoliko čaura od devet mm. Rokijevi avokati negirali su tvrdnje, pa su ga pitali kako je tako lako mogao da pronađe kada policajci to nisu mogli. Na čaurama koje je Reli predao policiji nisu pronađeni otisci pristiju, piše TMZ.

Podsećamo, reper je uhapšen u aprilu ove godine u Los Anđelesu zbog oružanog sukoba, a žrtva pucnjave navodi da je Asap, zajedno sa još dvojicom, prišao i pucao u njega tri do četiri puta iz pištolja na ulici.

Prema policijskim izveštajima, jedan od metaka mu je pogodio levu ruku, gde je žrtva zadobila povrede.

Ubrzo nakon hapšenja i davanja iskaza on je pušten na slobodu, a sada je slučaj ponovo otvoren.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News