Pretraži

„Kao da živiš u filmu“: Zorannah podelila iskustvo sa američkog koledža, pa progovorila o susretu sa Evom Longorijom! (VIDEO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/zorannah

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, još jednom je izazvala brojne komentare jednim klipom koji je isplivao na društvenim mrežama, a u kom je influenserka opisala svoj susret sa poznatom holivudskom divom.

Zorannah važi za jedno od najpopularnijih imena na influens sceni, a detalji iz njenog života već godinama izazivaju veliku pažnju javnosti.

U poslednjih nekoliko meseci njena veza sa holandskim fudbalerom Ilojem Rumom je izazvala pravu buru na mrežama, te je pre samo par dana veliku pažnju izazvalo Zoranino priznanje da su uselila u dom svog izabranika posle samo deset dana poznanstva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

Sada je na mrežama isplivao jedna mukbang video u kom je influenserka ispričala svoje iskustvo iz Amerike, u kojoj je boravila izvestan period.

„Imam ja 16 godina, išla sam u Njujork masu puta sa mamom, ali kao idem prvi put za Kaliforniju, koledž letnji mesec i po dana i išli smo u San Dijego. Ja kao da si mi dao ne znam šta na svetu, ja samo da se dočepam Kalifornije i meni mama kaže ‘Zorana to nije tako kako ti zamišljaš, nije kao što zamišljaš u tvojim tinejdžerskim filmovima’. Ja kažem okej, mi dolazimo, kunem vam se, izlazimo na taj koledž, tamo poređani autobusi sa čirlidersicama, bukvalno copy-paste kao u filmovima, a meni mama priča kako to nije tako“, otkrila je ona.

Nakon San Dijega, Zorannah je želela da poseti Los Anđeles, a već pri svom prvom odlasku imala je susret sa jednom svetski poznatom glumicom.

„Mesec dana na koledžu kao da živiš u filmu i vrhunac svega mi sad kao idemo u L.A. na dva dana, mi u restoran, sto pored nas Eva Longorija. Pritom meni L.A. prelep, fotogeničan, oni zalasci sunca i svaki sledeći put kad sam otišla mi je bio sve bolji i bolji“, ispričala je influenserka svojim drugaricama.

@secretfairytale Zorannah story time o koledžu u Kaliforniji i LA #fyp #foryour #foryoupag #viraltiktok #viral_video #xyzcba #plsfyp #fyppppppppppppppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppppppppppppppp #zorannah #jelenaperic #storytime #balkanfyp #trend #evalongoria #losangeles #jelenaperic #trendingvideo #secretfairytale #hocunafyp #ocunafyp #plsfyp #fyppppppppppppppppppppppppppppppppppp #foryoupag #foryour #fyp ♬ original sound – 👑secretfairytale👑

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence