Pretraži

„Želim i na burek i u skup restoran“: Barbi Afrika otkrila kakva očekivanja ima od dečka, pa ispričala sve o svom emotivnom statusu (VIDEO)

Influence
0
Foto: IDJTV

Barbi Afrika progovorila je iskreno o ljubavnom životu, ali i o potpunoj promeni imidža.

Jedna od najpopularnijih balkanskih tiktokerki, Barbi Afrika, neprestano privlači pažnju svojih fanova klipovima i objavama na društvenim mrežama, a ono što je uvek propraćeno jesu njene promene kada se radi o fizičkom izgledu, te je nedavno i govorila o komentarima koji je prate, a koji se odnose na estetske korekcije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BARBARA MILENKOVIĆ (@barbiafrika)

Sada se Barbi našla na jednom prestoničkom događaju, te je za naše kamere prokomentarisala svoje drastične promene, kao i to da li su one povezane sa dešavanjima iz njenog privatnog života.

„Nije to u pitanju. Volim da menjam, volim da ljudima bude zanimljivo, da svaki put kad uđu kod mene na profil očekuju neočekivano. Pre nedelju dana sam imala crvenu kosu, pre toga nadogradnju, stavljam perike, stalno je nešto drugačije“, istakla je mlada influenserka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BARBARA MILENKOVIĆ (@barbiafrika)

S obzirom na to da je uvek otvoreno pričala o svom ljubavnom životu, te da je do sada uvek svoje izabranike pokazivala na društvenim mrežama, mnogi se pitaju šta se dešava na ovom polju.

„Ništa, bukvalno, skoro godinu dana se ništa ne dešava. Nije da ne želim, nego čekam pravu osobu, čekam osobu koja može potpuno da me razume. Ne želim da budem sa nekim samo da bih imala nekoga. Ja sam za svakoga mislila da je to ta osoba, ali očigledno nije i ne znam, čekam pravog.“

Poznato je da influenserka samo na TikToku prati više od 3,7 miliona ljudi, dok je na Instagramu ta brojka prešla 800 hiljada, te je Barbara sada otkrila da li to sprečava momke da joj priđu.

„Pa prilaze mi, ali ja sam inače jako stidljiva osoba, možda to ne deluje, ali jesam. Pored toga, gledam da mi se neko potpuno svidi, da mi se sve njegove karakteristike dopadnu i eto nekako kroz vezu vidim da ipak nije to to i ne želim da budem sa nekim i da trepnem posle 20 godina i kažem ‘Što sam ja ostala sa tom osobom’. Ja od početka vidim da li bih ja mogla zauvek da živim sa tom osobom“, istakla je ona, pa priznala šta je to što traži kod partnera.

„Da me razume, da bude tu za mene i da se nekako osećam opušteno sa njim. Da možemo da odemo na burek i u neki skuplji restoran. Da možemo da putujemo po svetu i da sedimo kod kuće i gledamo Netflix 20 dana, samo da osetim da je to to.“

Ostale vesti iz showbizz-a, možete pogledati u novom izdanju IDJHot-a.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence