Pretraži

„Želim da podelim sa vama koliko sam srećna“: Marija Ignjatović ne krije uzbuđenje zbog novog poduhvata

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Photo: Instagram/marijaignjatovic_

Influesnerka Marija Ignjatović najavila je svojim pratiocima na Instagramu nove poslovne poduhvate, a ovaj vid sadržaja će naročito obradovati ljubitelje Moskve.

Popularna influenserka Marija Ignjatović svojevremeno je bila veoma aktivna na Jutjubu i na Instagramu, i svakodnevno je objavljivala zanimljive momente iz svog života. Ona dugo nije bila aktivna na Jutjubu, a i na Instagramu su izostajali sadržaji iz njenog privatnog života.

Influesnerka je nedavno za svoj povratak na Jutjub pripremila nešto specijalno. Naime, Marija je odlučila da svojoj drugarici iz Moskve pokaže Beograd i to na taj način što će snimati videe sa sebi bliskim ljudima, dok obilaze njena omiljena mesta u Beogradu.

Nakon ovoga, ona se sada odlučila za još jedan sličan poduhvat. Naime, ona je na svom Instagramu najavila da će uskoro početi sa izbacivanjem videa gde opet prikazuje jedan grad, ali ovoga puta će u pitanju biti Moskva u kojoj Marija boravi već neko vreme.

– Želim da podelim sa vama koliko sam srećna zbog novih projekata i kampanja, jedva čekam da podelim sa vama. Počinjem sa prvom epizodom o Moskvi koja je nešto na čemu sam dugo radila, a svaka naredna će biti bolja i bolja. Ova epizoda vas vodi na virtuelni obilazak kroz prelepe pejzaže i znamenitosti Moskve – istakla je ona, pa dodala:

– Sjajna produkcija, zanimljive priče i predivne fotografije čine ovu epizodu nezaboravnom. Jedva čekam da vidite atmosferu ruske prestaonice kroz moje oči! Da li ste spremni za nezaboravno putovanje kroz Moskvu? – završila je influesnerka.

Foto: Instagram printscreen/marijaignjatović_

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence