Pretraži

„Kad shvatite da nemate jahtu od tri miliona, presešće vam sve“: Sara Stanković urnebesnim savetom otkrila kako doći do savršene figure (FOTO)

Influence
0

Mlada influenserka Sara Stanković podelila je na svojim društvenim mrežama savet za sve devojke koje su nezadovoljne svojim izgledom.

Sara je društvenim mrežama počela da se bavi još u tinejdžerskim godinama, a nakon završenog fakulteta za marketing u Francuskoj, ona se vratila u Srbiju i zaposlila kao voditeljka i kao marketing stručnjak u jednom salonu lepotu.

Influenserka je nastavila i da se bavi društveni mrežama, te neretko sa svojim pratiocima deli svoju svakodnevicu, razmišljanja i odgovara na brojna pitanja povodom njenog posla i načina života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Stankovic (@saraastankovic)

Poznata po svom specifičnom smislu za humor, ona je nasmejala svoje fanove najnovijim rešenjem za sve devojke koje su na dijeti.

„Imala sam danas neka mnogo pametna razmišljanja, a evo poslednje sad dok sam se šminkala. Ako ste na dijeti i mnogo ste gladni, samo požurite da stignete na posao, jer kad dođete tamo i shvatite da morate ponovo da radite, odnosno da još uvek radite, da ste još uvek zaposleni i da nemate jahtu od tri miliona i da vam pare samo kaplju na račun dok vi ne radite ništa, presešće vam sve i neće biti više gladni, ja tako gubim apetit“, rekla je influenserka.

Foto: Instagram printscreen/saraastankovic

Sara se nedavno žalila na umor i neispavanost usled previše poslovnih obaveza, te je zatražila i pomoć od svojih pratilaca, a sada je najnovijom fotkom pokazala u kojoj meri su dva posla uticala na njen izgled.

„U mom životu napreduju samo podočnjaci“, napisala je ona.

Foto: Instagram printscreen/saraastankovic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence