Pretraži

„Žao mi je što to postoji u Srbiji“: Lazar Filipović progovorio na temu muškog oblačenja, pa otvorio temu koja je izazvala oprečna mišljenja

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Screenshot: Instagram/lazarfilipovicc

Poznati influenser Lazar Filipović je putem svog Instagram profila progovorio o temi muškog oblačenja, pa upitao fanove za mišljenje o podeljenosti odevnih komada na muške i ženske.

Lazar se na društvenoj mreži TikTok proslavio svojim bjuti savetima, a vrlo brzo je počeo da sa svojim pratiocima priča i o psihologiji, društvu i prihvatanju sebe. Zbog svog sadržaja on je stekao verne fanove, sa kojim gotovo svakodnevno deli brojne detalje iz svog privatnog života.

Osim tema koje se tiču njegovog privatnog života, Lazar neretko ističe i pojedinosti koje opaža u svom okruženju, naročito kada su u pitanju nega tela, briga o sebi i moda.

Sada se on dotakao teme koja je već godinama aktulena u našem društvu, a oko koje vladaju podeljena mišljenja, a to je da li je u redu da muškarci nose roze boju i stvari koje podsećaju na „ženske“, pa je upitao muški deo pratilcaca šta misli o ovoj temi.

“ Samo me zanima koji broj muškaraca pomisli za neki komad odeće jao što je ovo dobro, a kao neću da kupim jer je previše „gej“. Samo me zanima broj muškaraca koji to pomisli. Evo ja znam iz bližeg okruženja da ima milion njih koji bi nosili neke stvari, ali neće jer je „previše gej“, ne to je previše za žene, ko živ to nosi. Žao mi je, žao mi je što to postoji u Srbiji, žao mi je što ljudi ne mogu da nose stvari koje im se sviđaju nego moraju da razmišljaju o tim stvarima“, naveo je Lazar, pa ostavio anketu u kojoj su pratioci mogli da se opredele i da otkriju da li spadaju u grupu muškaraca koja razmišlja tako, ili su u onoj grupi koja nosi sve što im se sviđa.

Foto:Prinstcreen/Instagram:lazarfilipovicc

Na kraju je Lazar prokomentarisao koliko mu se sviđa roze majica koju je obukao uz njegovu novu, plavu, boju kose.

Naime, on je nedavno objavio niz storija na svom Instagram profilu i rečima “Hello there“ se pohvalio novom bojom kose na koju je očigledno Lazar jako ponosan i srećan što je konačno ima.

Nakon ovih fotografija usledio je i Instagram story kojim je zasmejao sve uz reči:

“Ja kad shvatim da sam prvi farbani muškarac u mom porodičnom stablu“, našalio se on.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence