Pretraži

„WELCOME TO YO BAR“: Andrija Jo na neobičnom mestu organizovao KOKTEL VEČE, influenseri uživali u ludom provodu! (FOTO)

Influence
0
andrija jo
Foto: Instagram printscreen/andrijajo

Poznat influenser Andrija Jo pomislio je da bi bi bilo i više nego zabavno da u svojoj garaži napravi koktel bar,  a ovom sdogađaju su prisustvovali su mnogi  poznati influenseri.

Za Andriju Jo se zna da je uvek pun iznenađenja i da se od njega uvek može očekivati nešto zanimljivo. On konstantno izaziva veliku pažnju svojim objavam na društvenim mrežama i za njega se ne može osporiti da je po svemu originalan, počevši od objava pa do odevnih kombinacija. Ipak čini se da je ovoga puta Andrija nadmašio i samoga sebe.

Andrija je verovao da je odlična ideja da od svoje garaže napravi koktel bar, a sa ovim su se složili mnogi influenseri koji su prisustvovali ovom događaju.

Andrija je nedavno oduševio sve svojim novim apartmanom koji je kupio sasvim sam u svojim ranim dvadesetim godinama, a garažu je iskoristio za žurku.

Andrija je svoju garažu prvo ukrasio slikama, svetlo je bilo kao u kubovima, na vratima garaže su visile rese, što je odavalo utisak disko kluba iz devedesetih. Sve je dodatno ukrasio lampicama, a ambijentu je dodao i lutku kao iz izloga, samo što je njegova umesto haljine nosila natpis „Welcome to Yo bar“.

Andrija je ovom prilikom odlučio da pokaže svoje umeće pravljenja koktela, napravivši koktel koji je goreo, na oduševljenje svih, a sve je na svom Instagramu sa fanovima podelila influenserka Ana Lazarević koja je bila jedan od odabranih gostiju na ovom događaju.

– Andrija Jo koji nas je zvao u njegovu garažu i napravio koktel veče – napisala je Ana u opisu videao na kom se vidi Andrija kako pravi koktel, a onda pokazala koje još iznenađenje je domaćin spremio.

Andrija Jo
Foto: Instagram printscreen/ annalazarevic2

Pored Ane ovom događaju su prisustvovao i influenser Lazar Filipović koji je takođe sve podelio na svom Instagramu, ali i Mića Ašćerić, Cale i Ruža Rupić.  Andrija je napravio i meni koktela, a svaki od koktela je nosio naziv po nekoj njegovoj pesmi.

Andrija Jo
Foto: Instagram printscreen/ annalazarevic2

I Andrija je, naravno postavi objavu gde se vidi koliko su svi uživai  tokom koktel večeri. On je na svom Instagramu postavio snimak na kom se vidi da nazdravlja sa svojim prijateljima, pa napisao;

  • Sinoć je bilo svečano otvaranje cocktail bara koji sam napravio u garaži za novi YT video gde će te videti ceo proces nastajanja.
Andrija Jo
Foto: istagram printscreen/andrijajo

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence