Pretraži

VOLELA BIH DA SNIMIM DUET SA ANNOM: Va Vana o glumi, muzici i ostalim budućim planovima

Influence
0
Photo: Instagram/vanjaveljic.official

Vanja Veljić, već duže vreme priprema jedan glumački komad koji bi premijeru trebalo da doživi početkom jula. S obzirom na to kako joj ovo nije prvi put da glumi, zanimalo nas je kako se snašla rame uz rame sa velikim imenima naše glumačke scene.

  • Ja sam se pre deset godina već bavila glumom. Još uvek nije bila premijera, ali ja se jako radujem da stanem opet na scenu, jer ne postoji lepši osećaj kada staneš na scenu i vidiš sve te ljude i tu publiku. 


  • Niko mi nije pomagao. Nije bilo potrebe da se uklapam, jer smo svi kliknuli. Ekipa je divna. Rade i Maca su toliko šarmantni i opičeni da sa njima ne može da ne bude zanimljivo i sa njima je nemoguće ući u konflikt. Sandra je takođe super devojka. Totalno je normalna, tako da su me svi oduševili. Jednostavno su nam se poklopile "šifre". 

Kako je Vanja multitalntovana devojka i pronalazi se i u muzičkim vodama, otkrila nam je da se oprobala i u ulozi pevačice:

-Snimila sam do sada pola pesme, , ali meni se to na pola nije svidelo i samo sam batalila.Meni ništa ne valja, jer sam ja perfekcionista i to baš veliki. Ako drugi kaže da nešto ne valja , nema veze. To meni mora da se sviđa da bih izbacila. Rekla sam sebi ,,Idemo dalje". Ja dok to ne vidim i ne čujem, dok ne otpevam, neću znati da je to to. 

  • Sa naše muzičke scene volela bih da snimim duet sa Sha. Definitivno sa njim. A posle i sa Milicom Pavlović i Sarom Jo. Od jutjubera bi to bila mala Anna. Ona je kao osoba jako prijatna, slatka i samo joj želim da ostane na tome. Da je slava ne ponese, zato što je mala i mnogo poznata. Mnogo mi je draga. A što se tiče pesme, mislim da bi mi najviše legla jer imamo sličan glas. Kada sam pevala pesmu koja je do pola snimljena, zvučale smo identično. Čak nam je radio i isti dečko pesmu, i sama sam pomislila da zvučim kao mala Anna (smeh). Ako bi se ikad desilo da snimimo duet, tu definitivno niko ne bi znao koja koji deo peva. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence