Pretraži

Atributi u prvom planu: Vojaževa devojka fotkama u kupaćem izazvala buru na mrežama, pa pokazala savršenu figuru (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/tamarakujacic

Tamara Kujačić, devojka popularnog izvođača Vojaža, još od prošlog leta od kako je reper javno otkrio njihovu vezu ne prestaje da privlači veliku pažnju javnosti, a sada je sve zaintrigirala fotkama u kojim je istakla sve atribute.

Vojaž i Tamara više od godinu dana uživaju u skladnoj vezi, a iako je njegova izabranica poreklo iz Norveške gde i živi, reper je više puta isticao kako nemaju problem da održe vezu na daljinu, te da je ključ svega razumevanje i poverenje.

Međutim, u poslednjih nekoliko meseci mladi par je sve češće zajedno. Tamara svom momku pravi društvo na nastupima i snimanju spotova, a zajedno su do sada posetili i nekoliko destinacija, te se trenutno nalaze u Crnoj Gori gde Vojaž ima brojne nastupe u sklopu letnje turneje.

Pored veze sa reperom, Tamara neretko privlači veliku pažnju i svojim izgledom, a nekoliko puta do sada je pokazala da redovno trenira i radi na svom izgledu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♡ TAMARA KUJACIC (@tamarakujacic)

Sada, ona se skinula u kupaći, a potom u topu i šorcu pokazala atribute, ravan stomak i figuru koju održava treninzima i zdravom ishranom.

Ovo nije prvi put da je Tamara pokazala svoju figuru, a nedavno je veliku pažnju privukla i njena fotka u kojoj je istakla svoju pozadinu, a reakcija influenserke Đine Džinović je iznenadila mnoge. Ona joj je naime lajkovala fotografiju uprkos svojevremenom povezivanju sa Vojažem, koje su oboje demantovali.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence