Pretraži

Uživa u luksuzu: Helena Topalović pokazala detalje porodičnog doma, pa se skinula u kupaći i oduševila izgledom (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Influenserka i mlada mama Helena Topalović pohvalila se na društvenim mrežama detaljima svog luksuznog doma, ali i pokazala figuru od koje je mnogima zastao dah.

Ćerka folkera Milana Topalovića Topalka veoma je aktivna na društvenim mrežama na kojima neretko kači brojne detalje iz privatnog života. Iako rado pokazuje luksuz u kom uživa i destinacije koje posećuje, ona je dugo svoj ljubavni život krila od javnosti, te je 2021. godine sve iznenadila udajom za biznismena Dragana Aleksića.

Helena danas uživa u srećnom braku, a ona i njen suprug su prošle godine postali ponosni roditelji devojčice Dominike. Poznato je da influenserka retko pokazuje Dragana, međutim po njenim mrežama evidetno je da ljubav cveta, kao i da se njen muž trudi da njoj i ćerkici obezbedi samo najbolje.

Oni su se nedavno vratili iz Australije u kojoj su proveli više od mesec dana, a odmah potom su otputovali u Crnu Goru, gde su uživali u luksuznom hotelu.

Sada, nakon povratka u Srbiju, Helena je pokazala kako uživa i kod kuće, te je pokazala i jedan detalj porodičnog doma. Ona se, naime, uslikala pored velikog bazena, sa mini fontanom, a s obzirom na to da je kao mesto označila Loznicu i dodala opis „Kod kuće“, očigledno je da je par tu stvorio svoje porodično gnezdo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helena Aleksić (@helena_topalovic)

Ono što je privuklo posebnu pažnju jeste Helenin izgled u kupaćem. Ona je u bikiniju istakla svoje obline i pokazala pločice na stomaku nepunih godinu dana nakon što se porodila. Na influenserkin račun su usledili brojni komplimenti na račun njenog izgleda, te su je mnogi pohvalili zbog figure o kojoj vodi računa.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence