Pretraži

Uživa u luksuzu: Anja Bla provozala auto od pola miliona evra, pa se našalila na račun Bake Praseta (FOTO)

Influence
4
anja bla

Influenserka Anja Bla pokazala je u kakvom luksuzu uživa dok je Baka Prase udaljen hiljadama kilometara!

Pratiocima popularnog para poznato je da su mladi influenseri razdvojeni već neko vreme. Baka je naime pre nekoliko nedelja podelio da se seli na Maltu, što je šokiralo njegove pratioce koji su se pitali šta se krije iza njegove objave kao i koliko dugo jutjuber planira da boravi na ovoj lokaciji.

Celu situaciju je ubrzo razjasnila njegova devojka Anja Bla, koja je svojim pratiocima otkrila da je njegovo preseljenje samo privremeno, te da je Bogdan tamo zbog poslovnih obaveza.

Dok je on tamo, Anja živi sama u njihovom stanu vrednom više od 2 miliona evra, u koji se par uselio krajem prošle godine. Pored toga, influenserka je sada pokazala i da uživa u drugim prednostima Bakinog odsustva.

anja bla
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Ona je naime kroz grad provozala jujtuberov skupoceni automobil marke „Brabus“. On je pre mesec dana snimio klip u kom je pokazao svoj novi auto, za koji je iskeširao pola miliona evra, te je istakao koliko je ponosan što može sebi da priušti ovakav luksuz.

S obzirom na to da Baka trenutno nije u zemlji, njegovim autom se služi Anja koja se ovim i pohvalila na društvenim mrežama. Kako je popularnom jutjuberu veoma stalo do ovog vozila, mnoge je ove iznenadila, a influenserka je lako objasnila ovu situaciju – ljubavlju.

„Koliko me Bogdan voli od 1 do 100 budući da mi daje da vozim brabusa?“, našalila se ona.

anja bla
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Komentari (4)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence